Βλέπετε να χάνετε τα μαλλιά σας και μαζί με αυτά νιώθετε να χάνετε και την αυτοπεποίθησή σας; Δεν υπάρχει λόγος! Η τριχόπτωση μπορεί να είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της ανδρικής φύσης, όμ...
Τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια είναι η προβλεπόμενη αύξηση του τζίρου των ανδρικών καλλυντικών παγκοσμίως μέχρι το 2014. Λέτε στο μέλλον τα δικά του καλλυντικά να καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο από ό,...
Η «έκρηξη ορμονών» που συνοδεύει τους εφήβους εκδηλώνεται με θεαματικό τρόπο και στο πρόσωπο. Τι να προσέχουν τα αγόρια που μπαίνουν στην εφηβεία;
Αν οι σακούλες δεν σας συντροφεύουν μόνο στα ψώνια σας, ήρθε η ώρα να κοιτάξετε το χρόνο κατάματα! Η περιοχή γύρω από τα μάτια αποκαλύπτει την ηλικία, αλλά και την ποιότητα της ζωής σας.
Την επόμενη φορά που θα λουστείτε βιαστικά, ξανα­σκε­φτείτε το! Η υγεία και η όμορφη εμφάνιση των μαλλιών ξεκινά από τη σωστή φροντίδα τους.
Βρίσκετε τους γκρίζους κρο­τά­φους γοητευτικούς, αλλά δεν συμβιβάζεστε με τις ρυτίδες σας; Υπάρχει τρόπος να απαλύνετε τα σημάδια του χρόνου.
Οι κανόνες της ανδρικής φροντίδας για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τηρήστε τους και θα έχετε μια άψογη εμφάνιση για πάντα.
Πάρτε τα μέτρα σας, γιατί με τη ζέστη και την αυξημένη εφίδρωση η κακοσμία μπορεί να καταστρέψει τη γοητεία σας...
Επιλέξαμε για εσάς νέες εκδόσεις αρωμάτων στα χρώματα της θάλασσας και του καθαρού ουρανού, για να ταξιδέψετε μαζί τους προς κάθε προορισμό!
Νιώθετε το πρόσωπό σας να τραβάει; Είναι θαμπό και τραχύ στην υφή του; Εμφανίζετε ξηρότητα στη μύτη και το μέτωπο; Η επιδερμίδα σας διψά για ενυδάτωση!
Αν με την πρώτη λιακάδα απο­λαμ­βάνετε στην εξοχή και τη θάλασσα τα αγαπημένα σας σπορ, υπάρχουν μικρά μυστικά φρο­ντίδας που δεν πρέπει να ξεχνάτε.