Υλικά

  • 8 φέτες ψωμί
  • 10-12 φιλέτα αντσούγιας
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά ξίδι

Γενικά
Συμβουλή. Aν δεν σας αρέσουν οι αντσούγιες, μπορείτε να τις αντικαταστήσετε με σολομό ή πάστα ελιάς.


Εκτέλεση
Xτυπήστε τις αντσούγιες, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το ξίδι στο μπλέντερ, μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Ψήστε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ και μόλις ετοιμαστούν, αλείψτε τις με τη σάλτσα.

Μερίδες
για 8 άτομα