Λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Αθήνας υπάρχει μια όαση ηρεμίας και φυσικής ομορφιάς. Το πολυτελές Spa του «Arion Resort & Spa» στη Βουλιαγμένη βρίσκεται μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον και «αγναντεύει» τον Σαρωνικό. Η ομορφιά του είναι δεδομένη. Διαπιστώσαμε, όμως, ότι διαθέτει και τεχνογνωσία. Αξίζει να το επισκεφτείτε.









Υπερέχει ξεκάθαρα λόγω του φυσικού περιβάλλοντος όπου φιλοξενείται. Η αρχιτεκτονική του χώρου το αξιοποιεί και το αναδεικνύει προσφέροντας στον επισκέπτη μοναδική θέα στο γαλάζιο του Σαρωνικού, από την αίθουσα γυμναστικής και την πισίνα μέχρι τα δωμάτια χαλάρωσης ή θεραπειών. Παράλληλα, έχουν χρησιμοποιηθεί φυσικά υλικά, όπως το ξύλο και ο γρανίτης, για τα πατώματα, φύλλα από χρυσό και ασήμι στους τοίχους, βότσαλα και γυαλί, για να συνθέσουν ένα χώρο πολυτελή, αφαιρετικό, λειτουργικό και φιλόξενο. Τρεχούμενα νερά, αιθέρια έλαια που καίνε και χαλαρωτική μουσική ολοκληρώνουν την ατμόσφαιρα και σε βοηθούν να ηρεμήσεις και να γεμίσεις θετική ενέργεια. Αυτό το Spa ξεχωρίζει και για την ποικιλία θεραπειών προσώπου και σώματος, οι οποίες προέρχονται από τρεις πολύ γνωστές εταιρείες, τις γαλλικές Anne Semonin και Algoane και την ελβετική Valmont.







Κολυμπήστε στη θερμαινόμενη πισίνα και απολαύστε την ευεργετική δράση του υδρομασάζ από τις πατούσες μέχρι τον αυχένα. Συνεχίστε στο , την αίθουσα όπου έχουν συγκεντρωθεί τα ποδόλουτρα, το χαμάμ, η σάουνα και οι τέσσερις διαφορετικές υδροβροχές. Στο τέλος, θα νιώθετε χαλαροί και έτοιμοι να δεχτείτε όποια θεραπεία ακολουθήσει. Εγώ απόλαυσα ιδιαιτέρως τη θεραπεία σώματος, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Ξεκινάει με ένα πίλινγκ από μαύρη ζάχαρη και άρωμα βανίλιας, ακολουθεί χαλαρωτικό μασάζ με φυτικά έλαια και ολοκληρώνεται με βαθιά ενυδάτωση με κερί που περιέχει φρέσκο χυμό πορτοκαλιού. Εξίσου καλή ήταν όμως και η , μια περιποίηση σύσφιγξης προσώπου σχεδιασμένη να καταπολεμά τα ορατά σημάδια γήρανσης. Εξαιρετική για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα (ό,τι καλύτερο γι’ αυτή την εποχή μετά τον ήλιο) ή για ώριμες επιδερμίδες. Τα καινοτόμα συστατικά που περιέχονται στα φυτικά προϊόντα Αnne Semonin συνδυάζονται με 100% ενεργά serum και με ειδικά παγάκια κρυοθεραπείας, ώστε το δέρμα να ανακτήσει τη φυσική νεανική του λάμψη. Μετά τις θεραπείες σάς προτείνω να απολαύσετε ένα τσάι στις αναπαυτικές σεζ λογκ μπροστά στην πισίνα ή στην αίθουσα relax. Αλλιώς, ζητήστε έναν ολόφρεσκο χυμό από το μπαρ και τονώστε τον οργανισμό σας με την ενέργειά του.







To «Arion Spa»: βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Arion Resort & Spa» στο «Astir Palace Resort» στη Βουλιαγμένη. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ.: ή επισκεφτείτε το site:

Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με διάφορα είδη υδρομασάζ, αίθουσα Heat Experiences που περιλαμβάνει χαμάμ, σάουνa, υδροβροχές και ποδόλουτρα, γυμναστήριο, αίθουσα χαλάρωσης, θεραπείες και μασάζ προσώπου και σώματος, φροντίδα για άνδρες, κομμωτήριο, ιδιωτική καμπίνα «Κleopatra» για δύο άτομα, μπαρ με χυμούς και light γεύματα κ.ά. Σύντομα θα λειτουργήσει στην πισίνα και πρόγραμμα θεραπευτικής άσκησης.

07.00-22.00 καθημερινά και τα Σαββα-τοκύριακα (οι θεραπείες όμως εφαρμόζονται 09.00-21.30).

• Αν διαμένετε στο ξενοδοχείο «Arion» (ή στο άλλο ξενοδοχείο του «Astir Resort & Spa», το «W» Hotel), μπορείτε να επισκεφτείτε τους χώρους της πισίνας και την αίθουσα Heat Εxperiences δωρεάν. Για τις θεραπείες όμως χρεώνεστε επιπλέον.

• Αν θέλετε να επισκεφτείτε το «Arion Spa» ως εξωτερικός επισκέπτης, θα χρεωθείτε 50 ευρώ για τη χρήση της πισίνας και της αίθουσας Heat Εxperiences, ενώ θα επιβαρυνθείτε επιπλέον με το κόστος όποιας θεραπείας επιλέξετε. Ενδεικτικά σημειώνουμε ότι η θεραπεία Mediterranean Greek Orange Fruit, που αναφέρουμε στο αφιέρωμα, διαρκεί 90 λεπτά και κοστίζει 120 ευρώ.