Περισσότερο λυκοπένιο σε 3΄
Η μαγειρεμένη φρέσκια ντομάτα απελευθερώνει περισσότερο αφομοιώσιμο λυκοπένιο από την ωμή ή τον ντοματοχυμό. Σύμφωνα με πολυάριθμες μελέτες, το λυκοπένιο θεωρείται ότι μπορεί να μας προστατεύσει από διάφορες μορφές καρκίνου και κυρίως του προστάτη. Eντάξτε, λοιπόν, περισσότερα κοκκινιστά φαγητά στο διαιτολόγιό σας. Tρίψτε φρέσκια ντομάτα και ετοιμάστε φασολάκια, μπάμιες, κολοκυθάκια και άλλα λαχανικά, που αυτή την εποχή θα τα βρείτε φρέσκα στην αγορά.
_x000D_