Πιο γεροί σε 2΄
Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η μέτρια κατανάλωση μπίρας μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης και θλάσεων. Σε αυτή την ευεργετική επίδραση συμβάλλει η περιεκτικότητα της μπίρας σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία, όπως το πυρίτιο, που ανιχνεύεται σε κάποια ποτά και ιδιαίτερα στην μπίρα. O λυκίσκος, επίσης, της μπίρας θεωρείται ότι περιέχει ουσίες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η μπίρα, άλλωστε, είναι η μόνη σημαντική διατροφική πηγή λυκίσκου.
_x000D_