Υλικά

  • 5φλιτζάνια καρπούζι (χωρίς κουκούτσια)
  • 6κουταλιές άπαχο γάλα
  • 1-1½κουταλιά ζάχαρη

Εκτέλεση
1. Aνακατεύουμε τα υλικά στο μπλέντερ. Περνάμε το μείγμα από σουρωτήρι, κάτω από το οποίο έχουμε βάλει ένα μπολ, και πιέζουμε ώστε να περάσει όσο περισσότερος χυμός γίνεται μέσα στο μπολ. 2. Bάζουμε το υγρό σε παγοθήκες και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη. 3. Όταν το μείγμα στερεοποιηθεί, για να σερβίρουμε, βάζουμε τα παγάκια για πολύ λίγο στο μπλέντερ, ώστε να θρυμματιστούν.

Μερίδες
για 4 άτομα

Ακολουθήστε το στο Google News