Σας έχει τύχει όταν ψήνετε στη σχάρα κάποιο φιλέτο ψαριού, όπως για παράδειγμα γλώσσας ή πέρκας, να πάτε να το πάρετε και αυτό να σπάει σε διάφορα σημεία και τελικά να διαλύεται; Όσοι από εσάς είστε φίλοι του γκριλ σίγουρα έχετε αντιμετωπίσει -έστω και μία φορά- το παραπάνω πρόβλημα. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να το αποφύγετε. Απλώς φροντίστε πριν βάλετε τα φιλέτα ψαριού στη φωτιά να τα λαδώσετε ελαφρά με λίγο λάδι και στη συνέχεια να τα πασπαλίσετε με τριμμένη φρυγανιά. Έτσι, θα τα βγάλετε χωρίς ατυχήματα και θα τα απολαύσετε τόσο με το στόμα όσο και με τα μάτια.