Η καλύτερη στιγμή για να βγάλετε τα φρύδια σας είναι μετά το ντους, που οι τρίχες είναι πιο μαλακές. Διαφορετικά, πριν ξεκινήσετε, απλώστε μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας.
Για ιδανικό αποτέλεσμα, επιλέξτε να τα βγάλετε σε φυσικό φως, γιατί το τεχνητό μπορεί να δημιουργήσει σκιές που θα σας μπερδέψουν.
Χτενίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω με ένα ειδικό βουρτσάκι ή μια παλιά οδοντόβουρτσα για να ξεχωρίσει το φυσικό τους σχήμα.
Απλώστε μια λευκή ή ανοιχτόχρωμη σκιά στο κάτω μέρος του τόξου των φρυδιών, για να διακρίνετε καλύτερα τις τριχούλες που περισσεύουν και πρέπει να αφαιρέσετε.
Επιλέξτε ένα τσιμπιδάκι με πλάγιο τελείωμα (είναι πιο αποτελεσματικό) και τραβήξτε την κάθε τρίχα προς τη μεριά που φυτρώνει.
Χρησιμοποιήστε ένα ψαλιδάκι για να κόψετε τις άκρες των ατίθασων τριχών που περισσεύουν στην πάνω μεριά των φρυδιών, αφού τα ξαναχτενίσετε προς τα πάνω.

  • Για να δείχνουν πιο πλούσια τα λεπτά σας φρύδια: Επιλέξτε ένα μολύβι ή μια σκιά στην απόχρωση που έχουν τα φρύδια σας. Χρωματίστε ελαφρά το τόξο των φρυδιών σας και στη συνέχεια βουρτσίστε με ένα ειδικό βουρτσάκι ή μια παλιά οδοντόβουρτσα για πιο φυσικό αποτέλεσμα. 
  • Για να βρείτε τη σωστή απόσταση μεταξύ των φρυδιών σας: Κρατήστε ένα πινέλο ή στυλό κάθετα από το ρουθούνι ως το μάτι σας. Εκεί που καταλήγει η άκρη του, θα πρέπει να ξεκινάει το φρύδι σας.
Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: