Αλλαγή πορείας σημειώθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Nikopolis». Το εστιατόριο «Felix» μετονομάστηκε σε «Da Vinci», με ταυτόχρονη στροφή από τη διεθνή στην ιταλική κουζίνα. Κομψός και με έμφαση στο design, ο χώρος διαθέτει ανοιχτή κουζίνα, θόλο με οπτικές ίνες, δύο ενυδρεία, μεγάλες τζαμαρίες με θέα στην πισίνα, σεπαρέ για ιδιωτικές εκδηλώσεις και μεγάλες γλάστρες με ελιές και kendia. O σεφ Μάνθος Γραμματικόπουλος κατάρτισε έναν ικανής ποικιλίας κατάλογο, με ζυμαρικά, κρεατικά και ψαρικά. Στα ορεκτικά συναντούμε τα μοσχοβολιστά τηγανητά ραβιολάκια (με ρικότα και αρωματικά σε φυλλαράκια ρόκας, ψητά παντζάρια και καρύδια), το δροσερό προσούτο San Daniele (με φρέσκα φρούτα και δαντέλες παρμεζάνας) και το καρπάτσιο από φιλέτο μόσχου (με μαύρη τρούφα και νιφάδες παρμεζάνας). «Πληθωρική» εμφανίζεται η σαλάτα θαλασσινών (καπνιστός σολομός, γαρίδες, καραβίδες και μπρικ σε τραγανό φύλλο και ελαφριά κρέμα με αγριοράπανο και πεπόνι) και πιο λιτή η σαλάτα ντομάτα με μοτσαρέλα (σε φυλλαράκια ρόκας και λάδι βασιλικού). Από τα ζυμαρικά ξεχωρίσαμε το ορεκιέτε (με μανιτάρια, βασιλικό και κουκουνάρι) και τις ταλιατέλες με καπνιστό σολομό (μάραθο και ρόκα). Δύο κυρίως πιάτα που εντυπωσιάζουν τον ουρανίσκο είναι το χοιρινό φιλέτο (με κρούστα παρμεζάνας και σάλτσα θυμάρι) και οι αρνίσιες κοτολέτες (με πράσινα μυρωδικά, πιπεριές και ελιές). Στα ψαρικά ξεχωρίζει το φιλέτο από φαγκρί (με πράσινα λαχανικά και λάδι αρωματισμένο με δεντρολίβανο). Δημιουργικές προτάσεις βρίσκουμε και στα επιδόρπια, όπως το σεμιφρέντο (με φρέσκο ανανά και παγωτό φράουλα). Σερβίρονται περίπου 100 ελληνικά και ξένα κρασιά.




, Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, τηλ.: 2310-401.040.

Λειτουργεί Δευτέρα-Σάββατο 12.00-15.30 και 19.30-00.00. Την Κυριακή σερβίρεται brunch μεταξύ 13.00-16.00, ενώ το εστιατόριο λειτουργεί και το βράδυ 19.30-00.00. Δευτέρα μεσημέρι και Τρίτη βράδυ είναι πιο ήσυχα.

Από 25 ευρώ το άτομο, χωρίς το κρασί.

Δεν είναι κακή ιδέα.

Στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, χωρίς χρέωση.