Γραφτείτε τώρα και κερδίστε τα προνόμια των μελών του Vita Club! Με την εγγραφή σας κερδίζετε αυτομάτως την πολυτελή έκδοση του Vita «8 διάσημοι chef δημιουργούν για σας», ένα βιβλίο με συνταγές από τους πιο γνωστούς Έλληνες chef. Μπορείτε ακόμη να μετάσχετε στον διαγωνισμό που θα σας ταξιδέψει στα ωραιότερα μέρη του κόσμου και θα σας χαρίσει απολαυστικές στιγμές. Αυτό το μήνα στείλτε SMS στο 54344, γράψτε VITA (KENO) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, και ίσως να είστε εσείς ο τυχερός ή η τυχερή που θα κερδίσει παραμονή για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο «Portaria Hotel & Spa” στην Πορταριά του Πηλίου Η προσφορά περιλαμβάνει: ●3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα καθημερινά ● 25΄ Relaxing Massage για 2 άτομα καθώς και ●15% έκπτωση στον τιμοκατάλογο του Spa Health Club *15% έκπτωση στο εστιατόριο Βίλλα Πορταριά 1990 (για δείπνο) Η προσφορά ισχύει ως και 30 Ιουνίου 2008



Το Portaria Hotel & Spa, A’ Κατηγορίας, στην Πορταριά του Πηλίου είναι το καλύτερο HOTEL – SPA στην περιοχή. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό συγκρότημα με δωμάτια, σουίτες, διαμερίσματα και εστιατόρια τα οποία έχουν πανοραμική θέα στον Παγασητικό και την Πορταριά και απέχουν μόλις 10 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου και 12 χλμ. από τον Βόλο. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο όπου βρίσκονται τα δωμάτια και οι σουίτες, ένα κτίριο με διαμερίσματα τα οποία έχουν ξεχωριστή και διακριτική είσοδο, καθώς και ένα κτίριο που εκτείνεται σε 3,5 στρέμματα, με ιδιωτικό πάρκινγκ, όπου λειτουργεί και το καινούργιο εστιατόριο «Βίλλα Πορταριά».
Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε μια από τις ωραιότερες περιοχές του Πηλίου, έχει άνετο πάρκινγκ και μεγάλους καταπράσινους κήπους, όπου δεσπόζει το παραδοσιακό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Διαθέτει εστιατόριο, όπου θα απολαύσετε τη μεσογειακή και παραδοσιακή του κουζίνα, Lobby bar, πολλά σαλόνια, συνεδριακό κέντρο με 8 αίθουσες, αίθουσα ψυχαγωγίας με μπιλιάρδο, πινγκ – πονγκ και παιχνίδια. Στη διάθεσή σας βρίσκεται επίσης το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο SPA – HEALTH CLUB όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ καθώς και περιποίηση προσώπου και σώματος. Το SPA –HEALTH CLUB διαθέτει επίσης γυμναστήριο, sauna, steam bath, rasul, event shower, ποδόλουτρα και πισίνα με συστήματα jet για υδροθεραπεία.


Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν κεντρική θέρμανση, τηλέφωνο, έγχρωμη δορυφορική τηλεόραση, PAY-TV, στεγνωτήρα μαλλιών, μίνι μπαρ, χρηματοθυρίδα, μπάνιο, δυνατότητα χρήσης INTERNET. Ανάλογα με την κατηγορία (σουίτες – διαμερίσματα) διαθέτουν τζάκι, μπάνιο με Jacuzzi, kitchenette και πολλές άλλες ανέσεις που θα κάνουν την παραμονή σας αξέχαστη.

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού