● Αν πρόκειται να αποδράσετε για λίγες μόνο ημέρες, αναζητήστε μίνι συσκευασίες από τα αγαπημένα σας προϊόντα. Συνήθως, οι εταιρείες καλλυντικών δημιουργούν ειδικά travel kit για τη δική σας εξυπηρέτηση.
● Oι μάσκες καθαρισμού και ενυδάτωσης σε πρακτικά φακελάκια παρέχουν στην επιδερμίδα ό,τι χρειάζεται, χωρίς να κάνουν «κατάληψη» στο νεσεσέρ σας.
● Τα μαντιλάκια καθαρισμού είναι μια καλή λύση όχι μόνο για το ντεμακιγιάζ, αλλά και για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας κάθε στιγμή της ημέρας.
● Για φρεσκάδα και τόνωση κάτω από τον ήλιο, εφοδιαστείτε με ένα σπρέι ιαματικού νερού. – Μη φύγετε για τις διακοπές σας χωρίς ένα παιδικό λαδάκι. Αφαιρεί τέλεια ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα, ενυδατώνει την επιδερμίδα του σώματος και εξασφαλίζει τέλειο ξύρισμα στα πόδια σας.
● Μην ξεχνάτε το τσιμπιδάκι για τα φρύδια, το ψαλιδάκι για τα νύχια, αλλά και τις μπατονέτες… για να διορθώνετε το μακιγιάζ σας!


Τι να κάνετε, αν ξεχάσετε:
Το conditioner: Απλώστε μικρή ποσό­τητα ενυδατικής κρέμας σώματος στις άκρες των μαλλιών σας, περιμένετε λίγα λεπτά και ξεβγάλτε καλά με άφθονο νερό.
To ασετόν: Ένα δοκιμασμένο τρικ είναι να περάσετε πάνω από το νύχι σας μια νέα στρώση από οποιοδήποτε βερνίκι (ακόμη και διάφανη βάση), περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και σκουπίστε το απότομα με ένα χαρτομάντιλο. Μαζί με το καινούργιο βερνίκι θα έχει φύγει και το παλιό!