Ζυμαρικά με ειδική επιφάνεια για να κρατάνε καλύτερα τη σάλτσα, βιολογικά τυράκια από την Ελβετία (oι Ελβετοί παράγουν πλέον μόνο βιολογικά τυριά), σαρδέλες σε συλλεκτικά κουτιά που δημοπρατούνται στο eBay, τόνος ψαρε­­μένος με αγκίστρι, κίτρινες ντομάτες, θεσπέσια αρωματικές! Όλα αυτά στα ράφια του «Stefanidis Finest Foods», αλλά και στα πιάτα του για επιτόπου δοκιμή. Ένα φίνο στέκι για όλες τις ώρες. O νεότατος ιδιοκτήτης και σεφ αγαπά τις γεύσεις από τη Βόρεια Ιταλία, την Αυστρία, την Ελβετία. Σήμα κατατεθέν η μαύρη κατσίκα, σύμβολο αγνότητας και ποιότητας, αλλά πραγματική μασκότ του είναι η μαύρη γατούλα με το ένα και μοναδικό της μαύρο γατάκι, που κυκλοφορούν ανέμελα στην αυλή και τρώνε από το πρωί τα καλύτερα! Γιατί εδώ σερβίρεται και εκλεκτό πρωινό. Την Κυριακή στο Brunch μυρίζει διακοπές (11.00-16.00, 30 €). Αν πάλι έχετε βγει για τα καλοκαιρινά σας ψώνια, πηγαίνετε για μεσημεριανό, επιλέγοντας σαλάτες, σάντουιτς ή φτιάχνοντας το δικό σας μενού τριών πιάτων (19,50 €). Το βράδυ πάλι το σκηνικό αλλάζει. Δρο­σι­στείτε στην αυλή με τα καλάμια ή την αμφιθεατρική βεράντα του νεοκλασικού με ένα Bloody Mary στο χέρι και ένα σπάνιο γαύρο μαρινάτο στο πιρούνι. Και χαλαρώστε απολαμβάνοντας ένα γευστικό ταξίδι: ισπανική κρύα σούπα Gaspacho, βιολογικό ­ριζό­το Μιλανέζε, χτένια ψητά με λεμονόχορτο, jamό n iberico βιολογικό με ρεβίθια, φρέσκο ψάρι με φακές σαλάτα, κοτόπουλο από την Bresse, μοσχαρίσιο κόντρα φιλέτο ­Αργεντινής. Τελειώστε με semifredo μάνγκο ή μια crema catalana και μια ωραία βόλτα στη ­δροσερή καλοκαιρινή Κηφισιά.





, Πλατεία Αγίου Δημητρίου 13, Κηφισιά, τηλ.: 210-80.82.191.

; Καθημερινά 09.00-23.00, Σάββατο-Κυριακή έως 00.00, Δευτέρα κλειστά.

; Επιλεγμένα ελληνικά, ιταλικά κρασιά ή βιολογικούς χυμούς Allain Milliat.

; Προσπα­θή­στε στα γύρω στενά.

; 20-50 € το άτομο.

Ακολουθήστε το στο Google News