Ένα πανίσχυρο μικροτσίπ που προστατεύει από την επικίνδυνη ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων δημιούργησαν βέλγοι ειδικοί.


Η καινοτόμα επινόηση ανήκει στην εταιρεία Οmega Pharma και υπόσχεται τον περιορισμό της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας των κινητών.


Δοκιμές μάλιστα έδειξαν ότι η χρήση του «θαυματουργού» μικροτσίπ μειώνει σημαντικά τα ενοχλητικά συμπτώματα που συνδέονται με τη συνεχή χρήση των κινητών όπως π.χ. οι πονοκέφαλοι και η αδυναμία συγκέντρωσης.


Επιπλέον, οι ειδικοί παρατήρησαν ότι εξισορροπεί τη θερμότητα που εκλύει η συσκευή προστατεύοντας έτσι από την τοπική αύξηση της θερμοκρασίας στο σώμα μας που προκαλείται από την ακτινοβολία των συσκευών.

Η τιμή του προστατευτικού μικροτσίπ υπολογίζεται στα 39 ευρώ και η διάθεσή του ξεκίνησε ήδη από σήμερα στο Βέλγιο. Αν και η βελγική εταιρεία αναφέρει ότι σε πρώτη φάση μόνο 30.000 κομμάτια θα βρίσκονται στην αγορά προς πώληση, παρόλα αυτά εκτιμά ότι σύντομα η αυξημένη ζήτηση αναμένεται να την υποχρεώσει να αυξήσει την παραγωγή αλλά και την προώθηση του προϊόντος και σε άλλες χώρες εκτός Βελγίου.


Διαβάστε ακόμα:

Κινητή εξάρτηση!

http://www.vita.gr/html/ent/460/ent.7460.aspΠροσοχή στα κινητά…

http://www.vita.gr/html/ent/106/ent.7106.asp


Επικίνδυνα τα κινητά για τα παιδιά

http://www.vita.gr/html/ent/405/ent.7405.asp