Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, γιατί με τη βοήθειά μας θα μάθετε να τους προλαμβάνετε, να τους αντιμετωπίζετε και να τους… ρετουσάρετε!Τέλος στους μαύρους κύκλους
Η χρήση μιας εξειδικευμένης κρέμας είναι απαραίτητη, καθώς η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και απαιτητική. Οι συνθέσεις και η περιεκτικότητα των δραστικών συστατικών που περιέχουν είναι ειδικά μελετημένες, ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες της περιοχής, και οφθαλμολογικά ελεγμένες, ώστε να ελαχιστοποιούν την πιθανότητα πρόκλησης αλλεργιών ή άλλων προβλημάτων. Στις κρέμες που προορίζονται για τους μαύρους κύκλους, καλό είναι να περιέχονται συστατικά όπως η βιταμίνη K, η ρετινόλη και η καφεΐνη. Για λύσεις «έκτακτης» ανάγκης, απλώστε μια μάσκα ματιών, τοποθετήστε στα μάτια σας είτε κομπρέσες με παγωμένο νερό ή γάλα είτε ροδέλες από πατάτα – το διαχρονικό «κόλπο». Κάνουν θαύματα!

3 μυστικά κάλυψης
1. Επιλέξτε ένα concealer σε μπεζ/κίτρινη απόχρωση. Το κίτρινο εξουδετερώνει την μπλε/μοβ απόχρωση που δημιουργείται στην περιοχή κάτω από τα μάτια.
2. Χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πινελάκι του υγρού concealer ή ένα πολύ λεπτό πινελάκι, εάν το concealer είναι σε compact μορφή, απλώστε μικρή ποσότητα ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω και προς τα πάνω. Δουλέψτε πολύ καλά το προϊόν, μέχρι να γίνει ένα με την επιδερμίδα σας.
3. Απλώστε το make-up σας με σφουγγαράκι. Αναμείξτε το με το concealer, ταμπονάροντας την περιοχή και ενοποιώντας τις δύο αποχρώσεις. Τέλος, περάστε μια loose powder με φαρδύ πινέλο, για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα.


Tip
Προσέξτε τη διάρκεια, αλλά και την ποιότητα του ύπνου σας. Το ιδανικό είναι 6-8 ώρες νυχτερινού ύπνου. 
Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: