«Πώς να κάνετε ξανά τη φύση τον καλύτερό σας φίλο, χωρίς αλλεργίες;» Θα σας δώσουν την απάντηση οι αλλεργιολόγοι που σας περιμένουν σε 5 δήμους της Αττικής, το Σάββατο 21 Μαρτίου.

«Κάντε ξανά τη φύση τον καλύτερό σας φίλο, χωρίς αλλεργίες», μας προτρέπουν η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας-Κλινικής Ανοσολογίας και η Πανελλήνια Ένωση Αλλεργιολόγων, στο πλαίσιο του 2ου εορτασμού της Ελληνικής Ημέρας Αλλεργίας & Ευαισθησίας για το Περιβάλλον, το Σάββατο 21 Μαρτίου (εαρινή ισημερία). Εσείς θα πείτε «όχι»;

Ένας στους πέντε Έλληνες έχει κάποια μορφή αλλεργίας που «φουντώνει» την άνοιξη και ίσως να είστε κι εσείς ένας από αυτούς. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το ισχυρότερο όπλο για να αμυνθείτε απέναντι στους αόρατους εχθρούς που σας ταλαιπωρούν είναι η γνώση. Μάθετε, λοιπόν, ό,τι σας ενδιαφέρει για τις αλλεργίες, αλλά και πώς μπορείτε να βοηθήσετε στην προσπάθεια για την προστασία της φύσης.

Αύριο, 11.00-15.00, θα βρείτε σε 5 δήμους της Αττικής ειδικά ενημερωτικά περίπτερα και αλλεργιολόγους που θα λύσουν κάθε απορία σας.

Πού θα ενημερωθείτε
Δήμοι-Σημεία
-Αθηναίων: Πλατεία Κοραή
-Γλυφάδας: Πλατεία Εσπερίδων
-Κηφισιάς: Κασσαβέτη και Λεβίδου
-Πειραιά: Σωτήρος και Καραϊσκου
-Περιστερίου: Εθν. Αντιστάσεως και Σεβαστείας

Διαβάστε ακόμα:
Ανοσοθεραπεία: Πώς νικά τις αλλεργίες
http://www.vita.gr/html/ent/503/ent.5503.asp

Πώς θα αντιμετωπίσω το αλλεργικό συνάχι;
http://www.vita.gr/html/ent/335/ent.1335.asp

Αυτά είναι τα πιο κοινά αλλεργιογόνα στη χώρα μας
http://www.vita.gr/html/ent/017/ent.1017.asp

Aνακαλύψτε με ένα τεστ τον… υπεύθυνο της αλλεργίας σας
http://www.vita.gr/html/ent/182/ent.1182.asp

Έτσι θα αντιμετωπίσετε το αλλεργικό σοκ
http://www.vita.gr/html/ent/123/ent.6123.asp