Πώς θα το εφαρμόσετε
Στο σώμα Ξεκινήστε με μια καλή απολέπιση, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να απορροφηθεί ομοιόμορφα το προϊόν. Αρχίστε την εφαρμογή από τις γάμπες και προχωρήστε ανοδικά προς την κοιλιά, το στήθος, τα χέρια και τελευταία την πλάτη. Αφήστε για το τέλος τους αγκώνες, τα γόνατα και το πάνω μέρος των πελμάτων, βάζοντας τη λιγότερη δυνατή ποσότητα.
Στο πρόσωπο Τραβήξτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω με μια κορδέλα, απολεπίστε και ενυδατώστε το πρόσωπό σας. Απλώστε μικρή ποσότητα με κοφτές, ανοδικές κινήσεις, αποφεύγοντας τα φρύδια και τις ρίζες των μαλλιών.

Μικρά μυστικά
Μην ξεχάσετε
να απλώσετε το self tanning στο λαιμό, στα πλάγια του κορμού (από τη μασχάλη έως τη λεκάνη), καθώς και κάτω από το στήθος.
Aφού τελειώσετε την εφαρμογή, καθαρίστε καλά τα χέρια σας με ένα γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου.
Μην ντυθείτε αμέσως! Δώστε χρόνο στο προϊόν να απορροφηθεί καλά από την επιδερμίδα σας.
Αν δεν θέλετε ένα έντονο αποτέλεσμα ή είστε πρωτάρα στην εφαρμογή του self tanning, επιλέξτε ενυδατικές κρέμες που χαρίζουν σταδιακό μαύρισμα. Έτσι, μπορείτε να έχετε ένα πολύ ελαφρύ και απαλό χρυσαφένιο χρώμα και να ελαχιστοποιήσετε την περίπτωση «ατυχήματος».



SOS

Αν σε κάποια σημεία δεν απλώσετε καλά το προϊόν, μπορεί να δημιουργηθεί πιο σκούρο αποτέλεσμα. Μια καλή απολέπιση για 2-3 συνεχόμενες ημέρες θα σβήσει κατά το δυνατόν το «ατύχημα».