Υλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 4 στήθη κοτόπουλου (700 γρ.)
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 100 γρ. σταφύλια σουλτανίνα
  • 1 κρεμμυδάκι (ψιλοκομμένο)
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 300 ml ζωμό κοτόπουλου
  • 2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Ρίγανη
  • Μαϊντανό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβετε στη μέση τα στήθη και τα αλατοπιπερώνετε. Λιώνετε σε ένα μπολ το ανθότυρο, το μαϊντανό και τη ρίγανη και μοιράζετε το μείγμα στα φιλέτα. Τα τυλίγετε σε ρολά που στερεώνετε με οδοντογλυφίδες, τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν και τα ψήνετε στο φούρνο ώσπου να μαλακώσουν. Όταν κρυώσουν λίγο, τα κόβετε στα τρία. Σοτάρετε το κρεμμυδάκι, την πιπεριά κομμένη σε κυβάκια και τα σταφύλια ξεφλουδισμένα. Σβήνετε με το κρασί και το ζωμό κοτόπουλου. Μόλις η σάλτσα αρχίσει να δένει, προσθέτετε το μέλι και το μπαλσάμικο, περιχύνετε τα ρολά και σερβίρετε.

Σύσταση

  • Βιταμίνες: Α, Β, C, Ε •Πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας •Ασβέστιο •Φώσφορο •Ψευδάργυρο •Μαγνήσιο
  • •Κάλιο •Ινουλίνη •Β-καροτένιο
  • 650 θερμίδες η μερίδα