Τι χρώμα μού πάει;
Για την επιλογή του χρώ­μα­τος, λάβετε υπόψη σας την απόχρωση της επιδερμίδας σας και την ηλικία σας.
• Το κοραλλί και το κόκκινο κολακεύουν ιδιαίτερα τις στα­­ρένιες επιδερμίδες. Προ­τιμήστε τα, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ή αν έχετε μαυρίσει.
Το έντονο ροζ και φούξια είναι νεανικά και φρέσκα χρώματα και ταιριάζουν στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Συνδυάστε τα με μοντέρνα παπούτσια για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
Το μαύρο και το μπλε έκαναν δυναμικό comeback από το χειμώνα και ενδεί­κνυ­νται αυστηρά για πολύ νέα κορίτσια.
Το απαλό ροζ και καφέ, που αφήνουν τα νύχια σχε­δόν «γυμνά», δίνουν ένα διακριτικό και πολύ chic αποτέλεσμα για κάθε γυναίκα.

Μην ξεχνάτε!
Η διάφανη βάση θα προ­στα­τέψει τα νύχια σας από κιτρινίλες και άλλους λεκέ­δες που προκαλούν τα χρω­ματιστά βερνίκια. Απαραίτητο είναι να ολο­κληρώ­σετε το πεντικιούρ σας με μία στρώση top coat (προστατευτικό νυχιών) που θα δώσει γυαλάδα, αλλά και θα προστατέψει το χρώμα από φθορές.

Διατηρήστε την αρμονία
Φυσικά και μπορείτε να βάψετε με διαφορετικό χρώμα τα νύχια των ποδιών και των χεριών σας. Ωστό­σο, για ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα, καλό θα ήταν το ένα από τα δύο να είναι κάτι ουδέτερο. Για παρά­δειγμα, αν θέλετε ένα έντο­νο κόκκινο στα νύχια των ποδιών, κάντε ένα γαλλικό μανικιούρ στα χέρια.