Υλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 1 κιλό κουνέλι
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 4 κουταλιές ξίδι
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 ματσάκι δεντρολίβανο
  • Λίγο κορν φλάουερ (αν χρειαστεί)

Γενικά
380 θερμίδες η μερίδα

Εκτέλεση
Κόβετε το κρέας σε κομμάτια και το τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο. Αφού ροδίσει, προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και μετά από 2 λεπτά το σκόρδο και το δεντρολίβανο επίσης ψιλοκομμένα. Σβήνετε το φαγητό ρίχνοντας σε διαστήματα 2 λεπτών το ξίδι, το κρασί και, τέλος, 1 ποτήρι νερό. Βράζετε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα και, αν χρειαστεί, δένετε τη σάλτσα με λίγο κορν φλάουερ.

Σύσταση

  • Βιταμίνες: Β, Ε
  • Ινουλίνη
  • Πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας
  • Αλισίνη
Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: