Υλικά
- (Για 4 άτομα)
- 1 κιλό κουνέλι
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 4 κουταλιές ξίδι
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 ματσάκι δεντρολίβανο
- Λίγο κορν φλάουερ (αν χρειαστεί)
Γενικά
380 θερμίδες η μερίδα
Εκτέλεση
Κόβετε το κρέας σε κομμάτια και το τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο. Αφού ροδίσει, προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και μετά από 2 λεπτά το σκόρδο και το δεντρολίβανο επίσης ψιλοκομμένα. Σβήνετε το φαγητό ρίχνοντας σε διαστήματα 2 λεπτών το ξίδι, το κρασί και, τέλος, 1 ποτήρι νερό. Βράζετε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα και, αν χρειαστεί, δένετε τη σάλτσα με λίγο κορν φλάουερ.
Σύσταση
- Βιταμίνες: Β, Ε
- Ινουλίνη
- Πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας
- Αλισίνη