Υλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 4 ψαρονέφρια
  • 12 λιαστές ντομάτες
  • 12 μπαστουνάκια φέτας (30 γρ. το καθένα)
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 12 φύλλα βασιλικό
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Γενικά
590 θερμίδες η μερίδα

Εκτέλεση
Κόβετε κάθε ψαρονέφρι σε 3 κομμάτια, τα οποία χτυπάτε για να απλώσουν. Τα αλατοπιπερώνετε και τοποθετείτε πάνω τους 1 φύλλο βασιλικό, 1 λιαστή ντομάτα και 1 μπαστουνάκι φέτα. Τυλίγετε τα φιλέτα σε ρολά και τα στερεώνετε με μια οδοντογλυφίδα. Τα βάζετε σε ένα πυρέξ και τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το κρασί. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30΄ στους 180° C μέχρι να ροδίσουν, τα γυρίζετε και τα ψήνετε για άλλα 10΄.

Σύσταση

  • Βιταμίνες Α, Β,
  • C, D, Ε
  • Πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας
  • Ασβέστιο
  • Φώσφορο
  • Νιασίνη
  • Κάλιο
  • Μαγνήσιο
  • Σίδηρο
  • Ψευδάργυρο
  • Φυλλικό οξύ
Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: