Για να γίνεται το φαγητό πιο ελαφρύ και υγιεινό, αποφεύγω το τσιγάρισμα ή το σωτάρισμα. Όμως έτσι το φαγητό χάνει σε νοστιμιά. Μήπως υπάρχει εναλλακτική λύση για το σωτάρισμα ώστε να μη χάνουν τα φαγητά μου σε νοστιμιά;


Μαριαλένα, Αθήνα

Είναι γεγονός ότι το τσιγάρισμα δίνει στο φαγητό νοστιμιά και συνάμα γίνεται και πιο βαρύ .Για να αποφύγουμε το γεγονός αυτό τσιγαρίζουμε ελάχιστα τα υλικά σε λίγο πάντα ελαιόλαδο ίσα-ίσα που να ροδίσουν και καλό είναι να χρησιμοποιούμε κατά το μαγείρεμα λευκό η κόκκινο ξηρό κρασί καλής ποιότητας και φρέσκα μπαχαρικά που θα αναπληρώσουν σε νοστιμιά.

Δείτε επίσης: