Το Vita δεν είναι μόνον υγεία, οπότε ίσως σας ενδιαφέρουν και οι ιδέες μας για αυτές τις ημέρες, για τρέξιμο, καθισιό (σινεμά), ξεναγήσεις σχετικές με ξόρκια και μάγια και άλλα κατά την ταπεινότατη γνώμη μας ενδιαφέροντα. Αν βρίσκετε χρήσιμη τη νέα «στήλη», στείλτε μας e-mail στο vitamagazine@gmail.com για βελτιώσεις (ή και για κατάργηση)

Παίξτε με τον πόνο σας: Ο καπιταλισμός, το χρηματιστήριο και η απονιά εν δράσει, στην τελευταία ταινία του Όλιβερ Στόουν «Το χρήμα δεν πεθαίνει ποτέ» με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Ντάγκλας. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οικοφυσικό: Στο Σύνταγμα μπορείτε να πάρετε γεύση από φυσικό τρόπο ζωής και οικολογικές εφαρμογές, πηγαίνοντας στην εκδήλωση Green Design Festival 2010. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μπορώ να γράψω βιβλίο; Δωρεάν σεμινάρια (κατόπιν κλήρωσης) για όσους θέλουν να γίνουν συγγραφείς ή δημοσιογράφοι διοργανώνει το in.gr μαζί με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, το Μουσείο Ηρακλειδών και την εφημερίδα Book Press. Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.

Σας ενδιαφέρουν τα μάγια; Τότε ίσως σας ενδιαφέρουν οι ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις αυτού του Σαββατοκύριακου σε διάφορα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους με βασικό θέμα τη μαγεία και τις δεισιδαιμονίες στο πέρασμα του χρόνου – μια σειρά εκδηλώσεων του θεσμού Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτισμικής Κληρονομιάς, για τις οποίες μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

Θα υπάρξουν εκδηλώσεις στου Φιλοπάππου, στο Νομισματικό Μουσείο, στο Βυζαντινό Μουσείο, στο Εβραϊκό Μουσείο και αλλού.

Θέλετε να τρέξετε με παρέα; Την Κυριακή υπάρχει για εσάς ο Γύρος της Πάρνηθας (αλλά είναι 16 χιλιόμετρα στην άσφαλτο). Επίσης, την Κυριακή στις 10 π.μ. γίνεται αγώνας δρόμου στο Ζάππειο (Greece Race for the Cure), για τον καρκίνο του μαστού. Για την πρώτη εκδήλωση μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210-24.61.528 και 210- 24.04.100 ή να πάτε εδώ. Για τη δεύτερη εκδήλωση, μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

Μάθε τέχνη κι άσ’ τηνε κι άμα πεινάσεις…: Στο Κολέγιο Αθηνών (τηλ.: 210-67.48.153) διοργανώνονται, όπως κάθε χρόνο, επιμορφωτικά σεμινάρια ενηλίκων (επί πληρωμή) για Ψυχολογία, Πρώτες Βοήθειες, Οινολογία, Φιλοσοφία, Ιστορία, Οργάνωση Εκθέσεων, Ιστορία Τέχνης, Πολιτιστική Διαχείριση, Μουσική, Λογοτεχνία, Δημιουργική Γραφή, Κινηματογράφο, Ταξιδιωτικές Παρουσιάσεις, Καλλιτεχνικά Εργαστήρια, Οικονομικά, Management, Διαχείριση Έργων, Marketing, Διαφήμιση, Δημόσιες Σχέσεις, Windows/Word/Excel/Internet, PhotoShop, Yoga/Tai Chi κ.ά. Αν όλα αυτά σας άγχωσαν, γίνονται στον ίδιο χώρο σεμινάρια και για τεχνικές αντιστρές. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.