Με άλλα λόγια, πώς μπορεί μια πεταλούδα να φέρει την άνοιξη αυτή τη μουντή μέρα.

Πριν από λίγο ήρθε στο γραφείο μου ένα μαύρο κουτί – έκπληξη. Όταν το άνοιξα, είδα αμέτρητες πράσινες πεταλούδες από χαρτί και δυο καινούρια προϊόντα της Max Factor. Πώς συνδέονται οι πεταλούδες με προϊόντα μακιγιάζ; Η διάσημη μακιγιέζ και Global Creative Design Director της Max Factor, Pat McGrath, εξηγεί ότι το νέο μέικ απ Xperience Weightless Foundation* και το νέο Xperience Gloss Balm** αποπνέουν πολυτέλεια ενώ έχουν μοναδικά ανάλαφρη αίσθηση.

«Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να δείχνουμε φυσικά τέλειες.» λέει η Pat. «Η νέα σειρά Xperience της Max Factor κάνει πραγματικά αυτό που υπόσχεται, καθώς κάθε προϊόν της δίνει στις γυναίκες μια μοναδική εμπειρία με επαγγελματικά αποτελέσματα.»

Συγχαρητήρια στο δημιουργικό team της Leo Burnett για το πολύ έξυπνο και happy concept για το λανσάρισμα.



* Απλώνεται εύκολα και αφήνει το δέρμα λαμπερό, με εκπληκτική βελούδινη υφή και με μια αίσθηση φρεσκάδας. Το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς ματ με μια ελαφριά γυαλάδα, ώστε το πρόσωπο είναι λαμπερό αλλά να μοιάζει απολύτως φυσικό.

** Περιέχει φυσικά συστατικά, όπως μάνγκο και βούτυρο Shea, γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες. Τα μαλακτικά συστατικά των προϊόντων διεισδύουν στην εξωτερική στοιβάδα των χειλιών και βοηθούν στην διατήρηση της υγρασίας, αφήνοντας τα χείλη απαλά, μαλακά και φυσικά όμορφα.