Είναι ο Ρίκος (αφρόλουτρο με βερίκοκο και μέλι), η Μπέρι (αφρόλουτρο με φρούτα του δάσους), ο Ρόντυ (σαμπουάν και κοντίσιονερ με ρόδι και μέλι), η Ρόζα (κρέμα μαλλιών με τριαντάφυλλο και μέλι), ο Ρίνης (σαμπουάν και αφρόλουτρο με μανταρίνι και μέλι), και ο Μίλης (σαμπουάν με χαμομήλι και μέλι).



Οι παιδικές σειρές της Apivita έχουν κεντρική ζωγραφιά το πορτρέτο ενός παιδιού το οποίο έχει βαπτιστεί από το βασικό συστατικό της κάθε σειράς. Π.χ. Ρόντυ απ’ το ρόδι, Ρόζα απ’ το τριαντάφυλλο κλπ.

Με σύνθεση από 90 – 100% φυσική και ευεργετικά συστατικά για την παιδική επιδερμίδα, τα προϊόντα της σειράς Kids περιέχουν αγνά, βιολογικά αιθέρια έλαια, όπως γεράνι, πορτοκάλι, χαμομήλι και περγαμόντο. Το αιθέριο έλαιο χαμομήλι καταπραΰνει, το πορτοκάλι και το περγαμόντο ανεβάζουν τη διάθεση ενώ το γεράνι επουλώνει και αναζωογονεί το δέρμα και τη διάθεση (σημείωση: H χρήση των αιθερίων ελαίων σε παιδιά, όταν γίνεται στη σωστή αναλογία και εφαρμογή, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα).


Τα σκίτσα των συσκευασιών είναι αυθεντικά σχέδια της ισπανίδας ζωγράφου Carmen Bartolome. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως η τέχνη βοηθά τα παιδιά να καλλιεργήσουν τη συνδυαστική σκέψη και τη δημιουργική φαντασία τους με απλά καθημερινά ερεθίσματα.


Αν και η παιδική σειρά Kids της Apivita απευθύνεται σε παιδιά από 3 ως 11 ετών, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο κοντίσιονερ Ρόζα που έχει απίθανο άρωμα και κάνει τα μαλλιά τόσο απαλά.

Eκτός από τα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, θα τα βρείτε και στο κατάστημα Apivita, Σόλωνος 26, Κολωνάκι.