Αρχικά, έκανα το κλασικό τεστ που κάνω με όλα τα καλλυντικά: άπλωσα τον ορό στο πάνω μέρος του χεριού μου για να διαπιστώσω την υφή, την πυκνότητα, το άρωμα, το πόσο γρήγορα απορροφάται κλπ. Εκείνο που με εντυπωσίασε ήταν ότι μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, το ταλαιπωρημένο από το κρύο χέρι μου μεταμορφώθηκε σε βελούδο. Και το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι παρέμεινε απαλό για πολλή ώρα.

Η δράση του έχει 3 φάσεις: Όταν απλώνεται στην επιδερμίδα δρα σαν ένα «σφουγγάρι ενυδάτωσης» που διατηρεί την ενυδάτωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Κατά δεύτερον, δρα ως «δίχτυ ενυδάτωσης» που αιχμαλωτίζει την υγρασία και τρίτον λειτουργεί σαν «φράγμα ενυδάτωσης» κλειδώνοντας την υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Ο λόγος για τον ορό Olay Regenerist «Ορός στοχευμένης δράσης 3 σημείων». Πρόκειται για έναν υψηλής τεχνολογίας ορό (ή αλλιώς σέρουμ), που είναι εφάμιλλος -αν όχι καλύτερος- από πολλούς άλλους με διπλάσια ή τριπλάσια τιμή. Η μοναδική σύστασή του περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση αμινοπεπτιδίων της Olay, και μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε πρωϊ και βράδυ, είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με την κρέμα Regenerist στοχευμένης δράσης 3 Σημείων, ανάλογα με την ενυδάτωση που χρειάζεστε. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, όλα τα σημεία δηλαδή που μπορούν να προδώσουν την ηλικία μας.

Επιστημονικές έρευνες και κλινικά τεστ απέδειξαν ότι ο Regenerist «Ορός στοχευμένης δράσης 3 σημείων» ενυδατώνει την επιδερμίδα, την ανορθώνει άμεσα και της προσφέρει σφριγηλή όψη (σε χρόνο ρεκόρ 5 μόλις ημερών) ενώ σε δυο εβδομάδες χρήσης, μειώνει τη εμφάνιση των γραμμών. Επιπλέον ο νέος ορός της Olay αποδεσμεύει περισσότερα αντιγηραντικά συστατικά (βιταμίνη B3 και ενυδατικά στοιχεία σε σχέση με κάποιους παραδοσιακούς ορούς, παρέχοντας συνεχή δύναμη αντιγήρανσης για έως και 24 ώρες.

Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μελέτη της Olay για τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας του προσώπου

* Το 75% των γυναικών δηλώνει ότι τα 40 είναι η ηλικία που πρέπει να επιλέξει κανείς μεταξύ του προσώπου και της σιλουέτας

* Το 70% των γυναικών δήλωσε ότι για να διατηρήσει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας θα πρέπει να πάρει μερικά κιλά μετά τα 40

* Το 60% των γυναικών παρατηρεί απώλεια της σφριγηλότητας της επιδερμίδας στις φίλες τους – πριν τις γραμμές και τις ρυτίδες

* Το 80% των γυναικών θα εξέταζε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει έναν ορό ομορφιάς για να βελτιώσει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας πριν να καταφύγει στον πλαστικό χειρουργό.