Η σχολή χορού Gene Kelly Συντάγματος, προσφέρει 2 δωρεάν μαθήματα χορού (για 1 ή 2 άτομα), στους 20 πρώτους επισκέπτες του www.vita.gr, οι οποίοι θα στείλουν mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: vita@dolnet.gr (με το ονοματεπώνυμό τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας). Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λατινοαμερικάνικους, ευρωπαϊκούς, παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς και να παρακολουθήσετε δυο δωρεάν μαθήματα, μόνοι σας, με ένα φίλο ή με το σύντροφό σας! Οι τυχεροί μπορούν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε μάθημα επιθυμούν, καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) 10.00-22.30 και Σάββατο 10.00-18.00, κατόπιν ραντεβού, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.




Αυτή είναι η ευκαιρία σας να βάλετε το χορό στη ζωή σας! Γυμναστείτε, εκτονωθείτε, απαλλαγείτε από το άγχος και διασκεδάστε ταυτόχρονα, επιλέγοντας το είδος χορού που προτιμάτε. Rumba, mambo, cha cha cha, samba και salsa για τους λάτρεις των λατινοαμερικάνικων αισθησιακών κινήσεων. Βαλς, foxtrot, τανγκό για όσους προτιμούν τους εντυπωσιακούς ευρωπαϊκούς χορούς και παραδοσιακοί, λαϊκοί χοροί για όσους επιμένουν ελληνικά.


Ο χορός δεν έχει φύλο και ηλικία. Αυτό που παίζει ρόλο είναι η ψυχή. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, την προσφορά του Vita. Οι δάσκαλοι της σχολής χορού Gene Kelly, θα σας καθοδηγήσουν στα πρώτα σας βήματα και θα σας μάθουν να αγαπάτε το χορό!


Για ραντεβού: Gene Kelly Συντάγματος, Συγγρού 5, Σύνταγμα, τηλ.: 210-92.30.302, 210-36.36.996, www.latin4u.gr


Διευκρινίσεις:


· Για την κατοχύρωση του δώρου θα τηρηθεί από το περιοδικό απόλυτη χρονική προτεραιότητα. Σε περίπτωση που το περιοδικό δεν επικοινωνήσει μαζί σας, τεκμαίρεται ότι η λίστα των τυχερών έκλεισε πριν την λήψη του δικού σας e-mail.

· Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μία φορά.

· To περιοδικό δε φέρει ευθύνη για τυχόν νόμιμους φόρους ή άλλες υπέρ τρίτων κρατήσεις ή τέλη σχετικά με τα δώρα.

· Αναφορικά με τα στοιχεία που θα μας δηλώσετε κατά τα προαναφερόμενα, θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα απολύτως λόγο, παρά μόνο κατά το στάδιο της επικοινωνίας του περιοδικού με τους τυχερούς της προσφοράς. Τα στοιχεία αυτά θα τηρούνται έως την παράδοση των δώρων και ακολούθως θα καταστρέφονται.

· Το περιοδικό δεν ευθύνεται για ελαττώματα του δώρου ή πλημμελή εκπλήρωση της παροχής από τον προμηθευτή, καθώς και σε περίπτωση, που για οποιοδήποτε λόγο ο προμηθευτής της αδυνατεί να παράσχει το δώρο, ματαιώσει ή αναβάλλει την παράδοσή του.

· Με τη συμμετοχή σας στην προσφορά δηλώνετε την πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω.