Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύει η χώρα μας, που η οικονομία μας είναι εξαθλιωμένη και η επιχειρηματική δραστηριότητα έχει φτάσει στο ναδίρ (πιο ναδίρ, δε γίνεται), είμαι της άποψης ότι πρέπει να επιμένουμε ελληνικά. Να προτιμάμε τα δικά μας προϊόντα και να στηρίζουμε τις εγχώριες επιχειρήσεις.

Με αυτή τη λογική, λοιπόν, αισθάνομαι περήφανη όταν μια ελληνική εταιρία σπάει τα σύνορά μας και αναγνωρίζεται διεθνώς. Και –ευτυχώς- όσον αφορά το χώρο της ομορφιάς, υπάρχουν πολλά φωτεινά παραδείγματα εταιριών που με κάνουν να αισθάνομαι αισιοδοξία για το αύριο.

Όπως, ας πούμε, η εταιρία Benostan Laboratories, η οποία δημιουργεί θεραπευτικά προϊόντα και καλλυντικά, με βάση την ελιά και τα βότανα της ελληνικής φύσης. Σήμερα λοιπόν πληροφορήθηκα ότι η Benostan Laboratories, που διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, κυκλοφορεί όχι μόνο σε εγχώρια φαρμακεία αλλά και σε καταστήματα καλλυντικών στο εξωτερικό, π.χ. στη Γερμανία, τη Σαουδική Αραβία και τη Συρία! Επίσης, παράγει όλα τα καλλυντικά για το Νο1 μεγαλύτερο σπα σε όλη την Ευρώπη Costa Navarino, που βρίσκεται στη Μεσσηνία (μπείτε στο www.costanavarino.com και θα εντυπωσιαστείτε) ενώ ταυτόχρονα διαθέτει τη σειρά Sponge που κυκλοφορεί στις Η.Π.Α. και λατρεύουν οι celebrities όπως η Scarlet Johanson (λέτε αυτά τα προϊόντα να είναι ένα από τα μυστικά ομορφιάς της;)

Υ.Γ. Πρέπει να ομολογήσω ότι εκτίμησα περισσότερο αυτήν την εταιρία, όταν διάβασα το εξής στο δελτίο τύπου της:

«Η Benostan Laboratories, πάντα πιστή στο κοινωνικό της όραμα επιλέγει -μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η Ελλάδα- έναν πρακτικό τρόπο να προσφέρει σε όλες τις φίλες/φίλους της, ακόμη πιο οικονομικά τα προϊόντα της και ταυτόχρονα να ενισχύσει ουσιαστικά συνανθρώπους μας με πραγματικές ανάγκες.»

Τρέξτε να αγοράσετε σε τιμή ευκαιρίας κάποιο από τα νεσεσέρ ομορφιάς της Benostan Laboratories (το καθένα περιέχει 3 προϊόντα σε κανονική συσκευασία) και ενισχύστε το σύλλογο γονέων, φίλων και κηδεμόνων ατόμων με ειδικές ανάγκες, το «Εργαστήρι» (www.ergastiri.org). Είναι για καλό σκοπό!