Πριν από λίγες μέρες έλαβα το ωραιότερο press kit αρώματος (press kit είναι το οπτικό και ενημερωτικό υλικό των καλλυντικών, που στέλνουν οι εταιρίες στους δημοσιογράφους). Με αφορμή το επαναλανσάρισμα του αρώματος Miss Dior Cherie, έλαβα αυτό το καταπληκτικό βιβλίο



Περιέχει αδημοσίευτες φωτογραφίες της Νatalie Portman από τα γυρίσματα του διαφημιστικού τρέιλερ, για το φόρεμά της, την ιστορία του αρώματος, το Παρίσι κ.ά. Eκτός αυτού έχει σκληρό εξώφυλλο (άρα είναι εξαιρετικό και ως coffee table book).



Το cd με το δελτίο τύπου και τη φωτογραφία του αρώματος είχε θύμιζε συλλεκτικό 14” δισκάκι σε βινύλιο, που παραπέμπει στο ρετρό 60s κλίμα, (αν δείτε και το στυλ της Portman, θυμίζει τις μούσες του Σερζ Γκένσμπουργκ)



Συν μοναδικές καρτ ποστάλ από το διαφημιστικό τρέιλερ.



Όσο για το άρωμα Miss Dior Cherie, είναι γλυκό και θηλυκό. Για να πάρετε μια ιδέα από το πώς μυρίζει, να ποια είναι τα βασικά συστατικά του: φρούτα (μανταρίνι Σικελίας, σανγκουίνι, περγαμόντο, πορτοκάλι Τυνησίας) σε συνδυασμό με ξύλα (βετιβέρ, σανδαλόξυλο) και λουλούδια (γιασεμί, ρόδο Δαμασκού).