ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ
«Κάθε είδους γλυκό: τσιζκέικ, γαλακτομπούρεκο, Black Forest… Μπορώ να ζήσω τρώγοντας μόνο γλυκά και φυσικά βρίσκω πάντα δικαιολογίες για να φάω ένα. Μια πονάει το κεφάλι μου, μια έχω κατάθλιψη… Ευκαιρία ψάχνω!»

ΤΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ
«Η καλή παρέα και οι άνθρωποι με θετική ενέργεια και όρεξη για ζωή.»

ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ
«Τα ίδια και τα ίδια στην τηλεόραση, τα ριάλιτι. Αλλά και όταν βρίσκομαι στο δρόμο με κίνηση.»

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ
«Όλους τους γιατρούς. Δεν φοβάμαι τις ενέσεις ή τον τροχό του οδοντίατρου, όπως πολλοί, αλλά κάνω σενάρια στο μυαλό μου για το τι θα βγάλουν οι εξετάσεις. Πάντως, πιστεύω στην προληπτική ιατρική. Μάλιστα, έχω κάνει και ιδιωτική ασφάλεια.»

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ FIT
«Μένω στο κέντρο της Αθήνας, οπότε πηγαίνω παντού με τα πόδια. Τη γυμναστική, όμως, δεν την έχω βάλει σε πρόγραμμα. Ξεκινάω πάντα κάτι και το σταματάω στον ένα μήνα. Με σώζει το ότι έχω κάνει χρόνια χορό, μπαλέτο και ρυθμική γυμναστική – πήγαινα μάλιστα για πρωταθλητισμό. Αυτά διαμόρφωσαν το σώμα μου, καθώς και το ότι έχω καλό μεταβολισμό.»

Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ
«Όταν γυρίζω στο σπίτι και παίρνω αγκαλιά το γάτο μου, το Φιόγκο. Κάθεται στην κοιλιά μου και γουργουρίζει, ενώ εγώ διαβάζω ένα βιβλίο και πίνω κόκκινο κρασί.»

ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
«Δεν πετάω σκουπίδια κάτω, προσπαθώ να ανακυκλώνω και να μη χρησιμοποιώ πολύ χαρτί. Τα σενάρια που μου στέλνουν, προσπαθώ να τα διαβάζω από την οθόνη, για να περιορίσω την κατανάλωση χαρτιού. Πλένω στους 30 βαθμούς, σβήνω τα φώτα, βγάζω τις συσκευές από την πρίζα.»

Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ
«“Τα καλύτερα είναι ήδη εδώ” και όχι “Τα καλύτερα έρχονται”, γιατί όλο περιμένουμε και περιμένουμε και δεν ζούμε το τώρα.»

ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ
«Στα Σύβοτα (από ’κεί είναι ο μπαμπάς μου), στην παραλία που πηγαίναμε για μπάνιο όλη η οικογένεια, αδέρφια, ξαδέρφια, γονείς…, μόλις βγαίναμε από τη θάλασσα, μας περίμενε ζυμωτό ψωμί, που έφτιαχνε η θεία μου, με φρέσκο βούτυρο και σπιτική μαρμελάδα φράουλα.»

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ
«Ιδανική σχέση δεν θεωρώ ότι υπάρχει. Το συστατικό για να πετύχει μια σχέση είναι να πετύχει η σχέση με τον εαυτό μας. Η ψυχοθεραπεία -κάνω εδώ και καιρό- με έχει βοηθήσει να ανακαλύψω πολλά πράγματα. Πρέπει να νιώθουμε επί της ουσίας καλά. Να μην περιμένουμε κάποιον άλλο να μας κάνει να αισθανθούμε όμορφα. Εκεί χαλάνε οι σχέσεις.»

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
«Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου. Με βοηθάνε να μην ξεφεύγω, είναι η βάση μου.»

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
«Μου αρέσει η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά και η γειτονιά από την πλευρά του λόφου Σκουζέ, στον Άγιο Αιμιλιανό. Όνειρό μου, πάντως, είναι να μείνω στα βόρεια προάστια.»

ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
«Οπουδήποτε εκτός Αθήνας, εξορμώντας στη φύση.»

ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
«Περιλαμβάνουν σίγουρα καλή παρέα. Το μέρος δεν παίζει και τόσο ρόλο. Ησυχία, καλό φαγητό και επαφή με τη φύση. Σαν οικογενειακές διακοπές δηλαδή!»

ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ
«Βάζω ενυδατική κρέμα καθημερινά και το πρωί μόλις ξυπνήσω πίνω ένα ποτήρι νερό – μου έχει μείνει σαν συνήθεια από την εποχή που έκανα ομοιοπαθητική. Προσπαθώ επίσης -αλλά δεν τα καταφέρνω συνήθως- να πίνω πολύ νερό.»

ΠΩΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
«Πηγαίνοντας για σούσι. Επίσης, αν μια μέρα δεν έχω δουλειά, αγοράζω περιοδικά, παίρνω γλυκά και παράλληλα κάνω beauté! Θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να κακομάθω τον εαυτό και με spa. Δεν το έχω κάνει ποτέ!»