Το όνομά του το πήρε από τα αρχαία Ελληνικά. Ζέω = βράζω και Λίθος = πέτρα. Εσείς ξέρετε τι είναι ο ζεόλιθος; Εγώ το έμαθα πρόσφατα και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα.

Έχει χαρακτηρισθεί σαν τον χρυσό της Θράκης, αφού εξάγεται από εκεί και μάλιστα η καθαρότητα του είναι γύρω στο 95%, πράγμα που σημαίνει ότι έχει κορυφαία ποιότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο ζεόλιθος είναι ένα πορώδες φυσικό προιόν με πολλαπλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, γι’αυτό δικαίως θεωρείται ένα από τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής. Μήπως να μάθετε περισσότερα γι’αυτόν; Σας συμφέρει.



Ο Ζεόλιθος με λίγα λόγια…

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους που έχουν κάνει μεταμόσχευση ή πάσχουν από κάποια αυτοάνοση ασθένεια.
  • Καταστρέφεται στους +480 βαθμούς κελσίου. Άρα δεν τίθεται θέμα αλλοιωμένου προιόντος από τη θερμοκρασία.
  • Βοηθά να δημιουργηθεί ένα βέλτιστο επίπεδο pH (μεταξύ 7,35 και 7,45). Πράγμα που σημαίνει μικρότερο όξινο περιβάλλον, ακατάλληλες συνθήκες για ανάπτυξη ασθενειών, μικροβίων.
    Βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος και συμβάλλει στην υγεία του. Απορροφώντας τις τοξίνες αποφορτίζει το συκώτι.
  • Δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας, απομακρύνοντας την κατάθλιψη. Συμβαίνει διότι απαλλάσσει τον οργανισμό από τις δεσμευτικές τοξίνες και επιβλαβή βαρέα μέταλλα.
  • Αυξάνει την ενέργεια. Διότι ξεμπλοκάρει τον οργανισμό από επιβλαβείς και δεσμευτικές γιαυτόν ουσίες.
  • Φαίνεται πως σε αλλεργίες, ημικρανίες, και το άσθμα, μειώνει την σοβαρότητα συμπτωμάτων τους.
  • Εξαλείφει την υπερβολική γλυκόζη σε οργανισμούς με πρόβλημα. Απορροφώντας τα μόρια γλυκοζης που είναι φορτισμένα θετικά.
  • Βελτιώνει την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών στον πεπτικό σωλήνα.
  • Λειτουργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, απορροφώντας τις ελεύθερες ρίζες.



    Αδυνατίστε με ασφάλεια με τη βοήθειά του

    Οι δίαιτες που οδηγούν σε γρήγορο αδυνάτισμα προκαλούν μια κατάσταση στον οργανισμό που ονομάζεται τοξίνωση, και αυτό γιατί σε κανονικές συνθήκες οι λιπόφιλες τοξίνες, όπως οι διοξίνες, είναι αποθηκευμένες στο λίπος του οργανισμού και απελευθερώνονται αργά, αλλά σταθερά. Αν όμως χάσετε απότομα μεγάλη ποσότητα λίπους, τότε τεράστιες ποσότητες λιπόφιλων τοξινών απελευθερώνονται στον οργανισμό με αρνητικές συνέπειες για την υγεία. Άρα, πριν ξεκινήσετε δίαιτα καλό είναι να έχετε προμηθευτεί από τα φαρμακεία ένα κουτάκι με ζεόλιθο, ώστε να τον λαμβάνετε μαζί με το αδυνατιστικό και με τη σειρά του να δεσμεύει και να αποβάλλει τις βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό. Έτσι θα αδυνατίσετε με ασφάλεια.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπείτε στο site http://www.superfoods.gr/P–56