Μήπως κατά τη διάρκεια της μέρας τρέχετε να προλάβετε συνεχώς τις υποχρεώσεις σας και ο προσωπικός σας χρόνος είναι εξαιρετικά περιορισμένος (εώς μηδαμινός, ιδίως αν έχετε παιδιά); Σας προτείνω να μπείτε στο site: www.my-moment.gr (μην ξεχάσετε να βάλετε την παύλα, διαφορετικά θα μπείτε αλλού) και να γίνετε μέλος.



Πρόκειται για ένα site που σχεδιάστηκε για να μπορείτε να χαλαρώνετε μέσα στην ημέρα και να εξοικονομείτε έξτρα χρόνο ώστε να απολαμβάνετε μερικές αγαπημένες σας συνήθειες. Για παράδειγμα:

Να βλέπω τις φίλες μου

Να γυμνάζομαι

Να χαλαρώνω

Να περιποιούμαι τον εαυτό μου

Να πηγαίνω σινεμά ή θέατρο

Να διαβάζω βιβλία

Να ασχολούμαι με άλλες δραστηριότητες

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα είδος διαδικτυακού ημερολογίου, που σας βοηθάει να οργανώνετε καλύτερα το χρόνο σας, ώστε να πετύχετε το στόχο σας μέσα σε ένα ρεαλιστικό διάστημα 21 ημερών. Εκτός από αυτό, μπαίνετε σε κληρώσεις για πλούσια δώρα (π.χ. αυτήν την εβδομάδα κληρώνεται δώρο ένα μάθημα μακιγιάζ και μια μάσκαρα Mac, δηλώστε συμμετοχή τώρα για να προλάβετε!) και μαθαίνετε πώς να κερδίσετε προϊόντα Palmolive για ένα χρόνο! Ένα δώρο καθόλου ευκαταφρόνητης αξίας, αν υπολογίσετε τα χρήματα που ξοδεύετε ετησίως για σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια και είδη προσωπικής υγιεινής.



‘Οταν γίνετε μέλη του my-moment.gr σας στέλνουν κι αυτό το εκπτωτικό κουπόνι!