Oι μοναδικές ιδιότητες των πρωτεϊνών ρυζιού είναι συμβατές με το δέρμα και έχουν σημαντική αντιοξειδωτική δράση.




Πρακτικές & αποτελεσματικές
Οι ατομικές μάσκες Express Beauty, Anti-Wrinkle Eye Mask, με σταφύλι, 3,50€ η μία, της Apivita, ενυδατώνουν και λειαίνουν τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια.


Για ευεξία
Το απολεπιστικό σώματος Sensuel, Milky-Rice Body Scrub, 40,90€, της Κenzoki, περιέχει νερό από φυτό ρυζιού, το οποίο εξάγεται με αγνές μεθόδους, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αιθέρια έλαια που προκαλούν ευεξία.


Βάλτε τη μάσκα
Χρησιμοποιήστε τη Μάσκα Εντατικής Ενυδάτωσης με ρύζι, κουπουασού (φυτό του Αμαζονίου) και συνένζυμο Q10, 27,20€, της Macrovita, για να αναδομήσετε, να συσφίξετε και να κάνετε πιο ελαστική την επιδερμίδα σας, όποιος κι αν είναι ο τύπος της.


Βάλσαμο για τα χείλη
Τα lip butters, 6,20€, του Κορρέ, με shea butter και πρωτεΐνες ρυζιού, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και είναι ιδανικά για τα σκασμένα χείλη. Επιπλέον, προσφέρουν λάμψη και απαλό χρώμα.


Αλλαγή χαρακτήρα
Όταν η σκόνη Exfoliating Rice Powder, 24,50€, της L’Occitane, συνδυαστεί με νερό, μεταμορφώνεται σε μια απολεπιστική κρέμα για το πρόσωπο, η οποία απομακρύνει το σμήγμα, τη σκόνη και τα νεκρά κύτταρα που φράζουν τους πόρους.


Για τις πανάδες
H Μelaperfect, της Darphin, υπόσχεται ορατή μείωση των πανάδων σε διάστημα 2 μηνών, χάρη στην καινοτομική βιοτεχνολογία της με συστατικά που ρυθμίζουν την έκκριση της μελανίνης και αντιοξειδωτικές ουσίες.


Ανοίξτε τη θέρμανση
Η ιδιότητα της μάσκας Αroma Perfection, της Nuxe, είναι ότι εκλύει θερμότητα, η οποία ανοίγει τους πόρους και τους καθαρίζει σε βάθος. Απλώστε
τη για 2-3΄ στο πρόσωπο και έπειτα ξεπλύνετε με κρύο νερό.


Για το ντους
Το shower gel Japan Adzuki Bean & Rice Bran, της σειράς Spa Wisdom, 9€, από τη Τhe Body Shop, με οργανικό σογιέλαιο από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, μαλακώνει και χαρίζει διακριτικό άρωμα στην επιδερμίδα.