Νέα προϊόντα αναζωογόνησης και λάμψης, τα οποία καταπολεμούν την κούραση και τα σημάδια του άγχους.




Εξωτική ατμόσφαιρα
Το άρωμα Τaj Sunset, 56,30€, της Escada, συνδυάζει νότες από γλυκά φρούτα, όπως το μάνγκο, με βανίλια και κρέμα καρύδας. Άκρως καλοκαιρινό και συλλεκτικό.


Έργα ανάπλασης
Αντιμετωπίζει την ξηρότητα και αναπλάθει τις ρωγμές στις φτέρνες των ποδιών: Κρέμα Frezyfeet Revital, της Frezyderm.


Κρέμα κατά του άγχους
Αν η επιδερμίδα σας φαίνεται
κουρασμένη, χρησιμοποιήστε την κρέμα εντατικής ενυδάτωσης και αναζωογόνησης Aqua Hydration, 16,50€, της Olay. Είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλεγμα βιταμινών που περιποιείται και προσφέρει ευεξία.


Συνταγή ομορφιάς
Το «shaker» Ιnstant Moisture Mask, 8,50€, της Sephora, περιέχει 4 φακελάκια με ενυδατικούς παράγοντες, τα οποία, όταν αναμειχθούν με νερό, δημιουργούν στιγμιαίες μάσκες ενυδάτωσης. Δοκιμάστε τα!

Εφέ λίφτινγκ

Πρόκειται για το πρώτο επαγγελματικό λίφτινγκ προσώπου που εφαρμόζεται τοπικά: Το serum ανόρθωσης και σύσφιγξης Anew Clinical, Lift & Firm Pro Serum, 48€, της Avon, περιέχει δύο συστατικά ισάξια ενέσιμων αγωγών που δρουν άμεσα.


Καθαρισμός προσώπου
Το τζελ Refreshingly Soft, 3,90€, της Johnson’s, περιέχει ένα μείγμα από αναζωογονητικά συστατικά και μικροκόκκους από φυσικά έλαια, τα οποία καθαρίζουν απαλά το πρόσωπο και αφαιρούν το μακιγιάζ ακόμα και από τα μάτια.


Για ώριμες επιδερμίδες
Η κρέμα Vital Restore, 13,40€, της Garnier, με εκχυλίσματα ορχιδέας και βιοπρωτεΐνες σόγιας, αναζωογονεί, συσφίγγει, μειώνει τις σακούλες και κάνει πιο φωτεινή την περιοχή των ματιών.

Γυναικολογικά ελεγμένο

Tο απαλό τζελ Ιntimate Daily, με χαμομήλι και πρόπολη, 8,90€, της Apivita, καθαρίζει απαλά, χωρίς να διαταράσσει το φυσικό pΗ και τη χλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.