Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σε ταινίες όπως «Η Μάσκα» και «Οι Άγγελοι του Τσάρλι», αλλά η λατινικής καταγωγής ηθοποιός ωριμάζει καλλιτεχνικά καθώς μεγαλώνει, διατηρώντας πάντα αναλλοίωτη την ομορφιά και το εκπληκτικό της σώμα.

Για το σώμα

Η διατροφή της
«Η σούπερ δύναμη που θα ήθελα να έχω είναι να τρώω τηγανητά φαγητά για να σώσω τον κόσμο. Λατρεύω τις τηγανητές πατάτες, αλλά πρέπει να προσέχω τη διατροφή μου.»

Το σώμα της
«Το σώμα είναι το σπουδαιότερο περιουσιακό μου στοιχείο. Μέσα από αυτό ζω, δουλεύω, απολαμβάνω. Έχει σημασία για μένα να λειτουργεί τέλεια.»

Η γυμναστική
«Η γυμναστική για μένα είναι όπως η τροφή, ο ύπνος και η αναπνοή.Γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα και λατρεύω τις δραστηριότητες στη φύση, ιδιαίτερα το σέρφινγκ, γιατί νιώθω ότι έρχομαι σε άμεση επαφή με το Θεό.»

Τα τζιν
«Λατρεύω τα ρούχα αυτά. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά είδη και σχέδια, χαμηλοκάβαλα, φαρδιά, ξεπλυμένα. Μη με ρωτήσετε πόσα έχω.»

Η γοητεία
«Νιώθω πιο ελκυστική τώρα και εκτιμώ την εμφάνιση και τις ρυτίδες μου. Θέλω να είμαι όπως η Helen Mirren. Αυτή η γυναίκα είναι απίστευτα σέξι. Δεν προσπαθεί να γυρίσει το χρόνο πίσω, απλώς προσέχει τον εαυτό της.»

Για το μυαλό

Οι σχέσεις
«Αυτός που είναι δίπλα μου πρέπει να ξέρει τι θέλει, να γνωρίζει τον εαυτό του, να έχει λύσει τα προσωπικά του θέματα και να αποφεύγει να επαναλαμβάνει τα λάθη του παρελθόντος.»

Ο θάνατος
«Μετά το θάνατο του πατέρα μου έγινα άλλος άνθρωπος, άλλαξε όλη η ζωή μου. Πήρα σημαντικά μαθήματα, όπως το ότι μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα αλλάξεις.»

Η συμπεριφορά
«Είμαι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει η συμπεριφορά μου να είναι υποδειγματική. Δίνω σημασία σε πράγματα όπως το να μην παίρνω τη σειρά κάποιου και να πληρώνω για ό,τι μου δίνουν.»

Walk of Fame
«Είναι ενδιαφέρον να βρίσκομαι στο Δρόμο των Αστέρων, κάτω από τα πόδια του κόσμου. Είναι ένα μέρος όπου καταλαβαίνεις ότι οι ηθοποιοί δεν ανήκουν στον ουρανό, αλλά στη γη, όπως όλοι.»

Η ηλικία
«Δεν είμαι πια 25 ετών, ούτε θέλω να είμαι. Αυτό το ταξίδι το έχω ήδη κάνει και δεν θέλω να το επαναλάβω. Είμαι χαρούμενη που προχωράω μπροστά.»