Μήπως θέλετε να χάσετε κάποια κιλά πριν βγείτε στην παραλία αλλά αποκλείετε το ενδεχόμενο να επισκεφθείτε διαιτολόγο;

Η λύση βρίσκεται σε ένα κουτί. Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε το The Weight Balance Set από την εταιρεία Korres. Πρόκειται για ένα σετ που παρόμοιο δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά. Καταρχάς περιέχει ένα cd με πρόγραμμα διατροφής για μια ισορροπημένη απώλεια βάρους.

Πιο συγκεκριμένα με τη βοήθεια του φτιάχνετε το προσωπικό σας προφίλ (ηλικία, βάρος, ύψος, φύλο και φυσική δραστηριότητα), επιλέγετε πόσα κιλά θέλετε να χάσετε και διαμορφώνετε το προσωπικό σας πρόγραμμα διατροφής (έχει πολλές προτάσεις για πρωϊνό, δεκατιανό, γεύμα, απογευματινό και δείπνο, για να μην πεινάτε και να σπάτε τη μονοτονία).

Κι επειδή όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η διατήρηση δίαιτα και να τη διατηρήσουμε, στο cd θα βρείτε και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε το πρόγραμμα, για σταθερά και μακροχρόνια αποτελέσματα.



Στο «μαγικό» κουτί του Κorre, θα βρείτε το συμπλήρωμα διατροφής The Weight Balance Formula 100 με garcinia, λουϊζα, CLA, & L-Carnitine το οποίo βοηθάει το μεταβολισμό, βελτιώνει τις καύσεις του λίπους και αποτοξινώνει.



Επίσης για ακόμα μεγαλύτερη τόνωση κι ενίσχυση του οργανισμού σας, στο κουτί θα βρείτε πολυβιταμίνες σε μορφή δισκίων (με σπιρουλίνα, βιταμίνες και μέταλλα) που διαλύονται στο νερό και έχουν γεύση μανταρίνι.

Καλή επιτυχία!



Σύντομα θα κυκλοφορήσει μια σειρά Συμπληρωμάτων Διατροφής της εταιρείας Korres, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται επιπλέον επτά προϊόντα, βασισμένα στις σύγχρονες ανάγκες, όπως τόνωση του οργανισμού, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος, τριχόπτωση, συμπτώματα εμμηνόπαυσης.