Aσχολείται με τη μουσική, τρελαίνεται για ταξίδια και στον ελεύθερό της χρόνο χορεύει φλαμένκο. Η Νάντια Μπουλέ μάς καλωσορίζει στον κόσμο της.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ «Τα ζυμαρικά -κυρίως τα μακαρόνια με κιμά- και γενικά ό,τι περιέχει υδατάνθρακες. Μεταξύ γλυκού και αλμυρού, όμως, επιλέγω σίγουρα το γλυκό! Τρελαίνομαι για κρεμ μπρουλέ, μιλφέιγ και προφιτερόλ.»

ΤΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ «Οι ενδιαφέροντες άνθρωποι και τα καινούργια ερεθίσματα – τα δημιουργικά ερεθίσματα, όπως ο χορός, η μουσική και τα ταξίδια.»

ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ «Οι αργόσχολοι άνθρωποι.»

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ «Φαντάζομαι πως θα έπρεπε να πω ο οδοντίατρος, αλλά όχι. Φοβάμαι όλους τους γιατρούς ανεξαιρέτως! Ειδικά τον ορθοπεδικό, τρέμω μήπως τον χρειαστώ.»

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ FIT «Προσπαθώ να έχω ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο και να κάνω γυμναστική. Ευτυχώς οι γονείς μου μας έμαθαν -τον αδερφό μου και μένα- να τρώμε σωστά. Μαγειρεύω ελαφριά, αποφεύγοντας το βούτυρο και τα τηγανητά. Δεν είμαι, όμως, και υπερβολική με την υγιεινή διατροφή, γιατί αυτό πιστεύω ότι γυρίζει μπούμερανγκ. Όσο για την άσκηση, τα τελευταία χρόνια κάνω φλαμένκο και σκοπεύω να ξεκινήσω και Pilates.»

Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ «Να δω μια ταινία στο σινεμά με φίλους, τρώγοντας ποπ κορν.»

ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ «Τις ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρησιμοποιώ, τις βγάζω από την πρίζα, αποφεύγω να παίρνω πλαστικά και προτιμώ τα βιοδιασπώμενα προϊόντα, όπως τις σακούλες από το σουπερμάρκετ. Στη δουλειά κάνουμε ανακύκλωση, επειδή έχουμε μεγάλο όγκο χαρτιού. Ποδήλατο έχω, αλλά δυστυχώς δεν το χρησιμοποιώ. Μένω Παλλήνη και έχω να διανύω καθημερινά μεγάλες αποστάσεις, οπότε δεν με βολεύει.»

ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ «Τα φαγητά της γιαγιάς μου. Ήταν Κεφαλονίτισσα και μαγείρευε εκπληκτικά – κυρίως τοπικές συνταγές, όπως κρεατόπιτα, έκανε όμως και απίθανα γεμιστά!»

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ «Τα συστατικά είναι πολλά, το θέμα είναι να γίνεται καλό «μαγείρεμα» των υλικών! Πάντως, απαραίτητη είναι η εμπιστοσύνη, η ασφάλεια και ο σεβασμός.»

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ «Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Ευτυχώς για μένα, έχουν πολύ χιούμορ και με βοηθούν να ξεπερνάω τις δυσκολίες. Νομίζω ότι το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός μάς πάνε παρακάτω.»

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ «Μεγάλωσα στη Νέα Πεντέλη, οπότε όλες τις ωραίες αναμνήσεις μου τις έχω συνδέσει με τη γειτονιά αυτή. Τότε ήταν πολύ πράσινη, δάσος. Με τον αδερφό μου είχαμε μεγάλη ελευθερία στο να μπορούμε να κινούμαστε και να παίζουμε στους δρόμους. Πολύ χιόνι, ποδήλατο, ποδόσφαιρο και επιτραπέζια σε σπίτια φίλων. Αυτά θυμάμαι από τη γειτονιά.»

ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ «Από το σπίτι μου στην Κεφαλονιά (από εκεί είναι η καταγωγή της μητέρας μου) προς τον Μύρτο, για να κάνω μπάνιο. Έχω περάσει σχεδόν όλα μου τα καλοκαίρια στο νησί και από μικρή θυμάμαι να έχω την ίδια γλυκιά αναμονή κατεβαίνοντας με το αυτοκίνητο τις στροφές μέχρι την παραλία. Όλη αυτή η διαδρομή με θέα τη θάλασσα από ψηλά είναι μαγική. Όποιος έχει πάει στη συγκεκριμένη παραλία, μπορεί να καταλάβει το γιατί.»

ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ «Ήρεμες, με νότες πιο έντονες, βιβλία και φίλους.»

ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ «Τρώω πολλές σαλάτες με διάφορα λαχανικά. Αγαπημένη μου η τονοσαλάτα, με μαρούλι, τόνο, ελιές, λάδι και ξίδι. Στις σος που φτιάχνω, χρησιμοποιώ πολύ μπαλσάμικο και μουστάρδα.»

ΠΩΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ «Κάνω ταξίδια με φίλους.»

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ «Έχω πάντα μαζί μου λαστιχάκι για τα μαλλιά.»