Αν ψάχνετε ένα προϊόν για αποτοξίνωση και απώλεια κιλών αλλά ακολουθείτε ομοιοπαθητική αγωγή, το παρακάτω σας ενδιαφέρει:

Ψάξτε για το πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν, χωρίς αλκοόλ, καφεΐνη, συντηρητικά και αρώματα, Flor Essence, Ηerbal Tea Blend (σε διαλυμένη μορφή) ή το Dry Herbal Tea Blend (σε φακελάκια). Το μεγάλο του ατού είναι ότι απομονώνει, συλλέγει και αποβάλλει τις τοξίνες, βοηθώντας στην αποσυμφόρηση της λέμφου και ανακουφίζοντας από την κατακράτηση υγρών. Επίσης το άλλο –καθόλου αμελητέο- πλεονέκτημά του είναι ότι βελτιώνει τη λειτουργία του εντέρου αλλά και την ποιότητα του ύπνου. Αποτελείται από 8 οργανικά ανεπεξέργαστα βότανα με ισχυρή αποτοξινωτική και αντιοξειδωτική δράση.

Δοκιμάζοντάς το, διαπίστωσα ότι α) έχει ευχάριστη γεύση, β) μειώνει το πρήξιμο, και μπορώ να πίνω όσο θέλω εφόσον και δεν έχει παρενέργειες ή αλληλεπιδράσεις σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ή θεραπείες. Με βεβαιότητα, ένα από τα καλύτερα βιολογικά πιστοποιημένα προϊόντα για πρόληψη ή μείωση της κυτταρίτιδας (και όχι μόνο).