Ερεθισμοί, κοκκινίλες, τσούξιμο. Μήπως τον τελευταίο καιρό τα μάτια σας προσπαθούν να σας πουν κάτι;

Τα μάτια υπόκεινται καθημερινά σε μεγάλη κούραση, από τη στιγμή που ξυπνάμε έως τη στιγμή που θα κοιμηθούμε και θέλουν την περιποίησή τους για να παραμένουν υγιή και λαμπερά. Ο γρήγορος τρόπος ζωής, το τακτικό μακιγιάζ, η χρήση Η/Υ, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες (ζέστη, κρύο, αέρας, θαλασσινό αλάτι, φώτα, χρήση φακών επαφής, διάβασμα, πολύωρη εργασία αλλά και η περιβαλλοντική μόλυνση και τα καυσαέρια) κουράζουν και ξηραίνουν απίστευτα τα μάτια κάνοντάς τα να δείχνουν άτονα και κουρασμένα. Μόλις αρχίσετε την περιποίηση και την ενυδάτωσή τους, τότε θα καταλάβετε πόσο κουρασμένα και παραμελημένα ήταν.



Αυτό διαπίστωσα κι εγώ -που φοράω φακούς επαφής- όταν δοκίμασα τις σταγόνες ή αλλιώς δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty, που αποτελούνται από το καλύτερο ενυδατικό συατατικό, το υαλουρονικό οξύ, το οποίο βρίσκεται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα και για αυτό το λόγο είναι πολύ δύσκολο να προκαλέσει αλλεργία.



Αξίζει να τα δοκιμάσετε κι εσείς, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε τεχνητά δάκρυα ή κολλύριο, γιατί η σημαντική διαφορά τους είναι ότι ενυδατώνουν σε βάθος τα μάτια και τα ξεκουράζουν, ενώ οι αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες τα προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες.



Τα δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty θα τα βρείτε στα φαρμακεία, επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και στα Hondos Center.