Μπορεί οι καιροί που διανύουμε να είναι χαλεποί και το μέλλον να προδιαγράφεται δύσκολο, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε τον εαυτό μας και την υγεία μας.

Από το 1992 η Estee Lauder πρωτοστατεί παγκοσμίως στην Ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη, η οποία μπορεί να νικήσει κάθε τι άσχημο.

Φέτος, για να ενισχυθεί το παραπάνω μήνυμα της καμπάνιας Ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού, 10 γνωστές προσωπικότητες στην Ελλάδα φωτογραφίζονται σε ζευγάρια φορώντας τα βραχιόλια του 2011: Μαρινέλλα – Λάκης Λαζόπουλος, Έλλη Στάη – Αλέξης Γεωργούλης, Δούκισσα Νομικού – Γιώργος Κιμούλης, Κατερίνα Λέχου – Αιμίλιος Χειλάκης, Djibril Cissé – Δούκας Χατζηδούκας.

«Ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτή τη μεγάλη εκστρατεία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Estee Lauder Hellas που για 7η χρονιά μου έχει δώσει την ευκαιρία, κάνοντας απλά τη δουλειά μου και τίποτα παραπάνω, να συμμετέχω και εγώ στον τόσο σημαντικό αγώνα,» τονίζει ο σχεδιαστής του βραχιολιού – σύμβολο, Δούκας Χατζηδούκας.



Αγοράζοντας αυτό το συμβολικό αξεσουάρ, συμμετέχετε κι εσείς στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Τι είπαν:

«Είναι υποχρέωσή μας να φροντίζουμε το σώμα μας και την υγεία μας όχι μόνο για εμάς αλλά και για χάρη όλων όσων μας αγαπούν.» Μαρινέλλα

«Όλοι έχουμε ζήσει ιστορίες με δικούς μας ανθρώπους. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε μερικές σημαντικές πράξεις για τον ίδιο μας τον εαυτό.» Λάκης Λαζόπουλος

«Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί. Δεν αφορά τους άλλους, αφορά όλους μας. Γι’ αυτό πρέπει να τον πολεμήσουμε όλοι μαζί. Αυτό που έχει την πρώτη σημασία είναι να τον προλάβουμε, γι’ αυτό μην ξεχνάτε ποτέ τον τακτικό έλεγχο. Είναι σίγουρο ότι θα μας σώσει από επώδυνες περιπέτειες.» Έλλη Στάη







Το Ροζ Βραχιόλι θα διατίθεται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.