Εδώ και κάποια χρόνια, έχω γίνει φανατική οπαδός των ορών. Αυτές οι συμπυκνωμένες συνθέσεις μπορούν όντως να κάνουν τη διαφορά. Σκεφτείτε πόσο μεγάλη είναι η διαφορά που ακόμα και ο λιγότερο παρατηρητικός άνθρωπος στον κόσμο και πλέον άσχετος με τα καλλυντικά (aka ο πατέρας μου), με είχε ρωτήσει τι έχω κάνει στο πρόσωπό μου και δείχνει τόσο λαμπερό.

Σήμερα λοιπόν που μου τελείωσε ο ορός μου, είναι η τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσω τον ολοκαίνουριο Turnaround Concentrate Radiance Renewer της Clinique που προστίθεται στη σειρά λάμψης Τurnaround (στη σειρά θα βρείτε επίσης ενυδατική νύχτας, μάσκα πρόσωπου και κρέμα σώματος).



Απ’ ό,τι πληροφορήθηκα, η σύνθεση του ορού Turnaround Concentrate έχει εμπλουτιστεί με ειδικά συστατικά που επιταχύνουν το ρυθμό ανανέωσης κυττάρων και ταυτόχρονα ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό. Έτσι, η διαύγεια της επιδερμίδας βελτιώνεται κατά 71%, γίνεται πιο φωτεινή, πιο λαμπερή και διαχέει το φως, ενώ οι ατέλειες μειώνονται και η υφή της γίνεται απαλή.

Ακούγεται ιδανική, για μένα τουλάχιστον, που έχω θαμπή, κουρασμένη όψη και κατά καιρούς βλέπω διάφορα σπυράκια αλλά και λεπτές γραμμές.



Η συνταγή της επιτυχίας

Εκτός από ένα κοκτέιλ αντιοξειδωτικών και ειδικών συστατικών που συγκρατούν την υγρασία και προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες, το Turnaround Concentrate Radiance Renewer περιέχει τις εξής νέες ουσίες:

· Padina Pavonica: Αυτό το συστατικό βγαίνει από τα καφέ Μεσογειακά Άλγη. Ενεργοποιεί το ένζυμο τρανσγλουταμινάση, προωθώντας τη φυσική κυτταρική ωρίμανση και ενδυναμώνοντας τον επιδερμικό φραγμό.

· Salvia Sclarea (Clary) Extract Ferment: Εκχύλισμα που βοηθά στην προώθηση της κυτταρικής διαφοροποίησης υποστηρίζοντας την ωρίμανση των επιδερμικών κυττάρων.

· Chestnut Extract: Είναι ένα φυσικό συστατικό που ενθαρρύνει τη φυσική ανανέωση των κυττάρων, ελευθερώνοντας τα νεκρά κύτταρα χωρίς να στρεσάρουν το δέρμα.

· Λακτοβιονικό Οξύ: Νέο φυσικό συστατικό που βοηθά την απολέπιση χωρίς ερεθισμούς. Αυτό το απαλό πολυδρόξιο οξύ δεσμεύει το νερό στην επιδερμίδα για απαλότερη αίσθηση.

· Σαλικυλικό Οξύ: Γνωστό συστατικό που ευνοεί την απολέπιση. Εδώ βρίσκεται ενσωματωμένο σε ένα λιπόσωμα, το οποίο έλκεται από τις πιο ξηρές περιοχές της επιδερμίδας, ώστε η απολέπιση να γίνεται όπου χρειάζεται περισσότερο.

· Ακετυλογλουκοζαμίνη. Ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και απομακρύνει τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα.

Προτεινόμενη ΛΤ 61,50€ για την συσκευασία των 30ml και 85,90€ για την συσκευασία των 50ml.