Το ανεκτίμητο δώρο της φύσης, η ελιά, θρέφει, προστατεύει, θεραπεύει και ομορφαίνει την ανθρωπότητα χιλιάδες χρόνια.



Nεανικο βλεμμα


Η αντιγηραντική κρέμα ματιών Ελιά & Σίκαλη, 23,55€, του Κορρέ, είναι ιδανική για ηλικίες άνω των 50 ετών, αφού εκτός του ότι μειώνει αποτελεσματικά το πρήξιμο, έχει και συσφιγκτική δράση και αναπληρώνει τα λιπίδια που ελαττώνονται με την πάροδο των χρόνων.

Best seller


Το ξηρό λάδι Ηuile Prodigieuse Or, 18,70€, της Νuxe, έχει μια δραστική φόρμουλα με πολύτιμα έλαια και βιταμίνη Ε, που θρέφουν το πρόσωπο, το σώμα, αλλά και τα μαλλιά. Δεν είναι τυχαίο που αποτελεί το πιο εμπορικό προϊόν της μάρκας.

Καψουλες Υγείας


Απαλλαγείτε από το ξηρό και σκασμένο δέρμα, ακόμα και από την ψωρίαση, και δυναμώστε την επιδερμίδα σας με τη βοήθεια των Omega 3/6/9, 25,50€, της Health Aid. Περιέχουν αγνό ελαιόλαδο και λιπαρά οξέα υψηλής καθαρότητας (που επιπλέον κάνουν καλό στο καρδιαγγειακό σύστημα, στις λειτουργίες του εγκεφάλου και στην ανάπτυξη).

Οlive Oil


Μαλακώστε και ενυδατώστε την επιδερμίδα του σώματός σας με το πλούσιο σε αγνό ελαιόλαδο σπρέι Olivia Body Oil, της Papoutsanis, το οποίο απορροφάται γρήγορα. Ιδανικό και για μασάζ.

Νεα αφιξη


To αφρόλουτρο Shower Emulsion, 16,90€, της JeanBio Οlive, είναι απόλυτα φιλικό με το δέρμα χάρη στη σύνθεσή του από θαλασσινό νερό, βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, πρωτεΐνες από αμάραντο, βιολογικό μέλι και φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες.

Detangled


Aν τα μαλλιά σας είναι ξηρά ή δεν ξεμπλέκονται εύκολα, χρησιμοποιήστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά το μαλακτικό σπρέι Propoline με ελιά και μέλι, 9,20€, της Apivita, που δεν ξεπλένεται.

Για φωτεινο προσωπο


To απαλό καθαριστικό Daily Face Cleanser, της L’Occitane, κάνει εξαιρετικό ντεμακιγιάζ, ενώ σέβεται τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας.

Θρεψη & αναπλαση


Aν ψάχνετε μια βιολογική κρέμα για τα πόδια ή τα χέρια σας, δοκιμάστε την κρέμα Cracked Skin Cream, 2,80€, της Macrovita, με λάδι ελιάς και αμυγδαλέλαιο. Ιδανική για τα πολύ αφυδατωμένα σημεία του σώματος.