Πριν από λίγο καιρό ενημερώθηκα για μια πολύ γλυκιά φιλανθρωπική κίνηση που σχετίζεται με τα γαϊδουράκια μας, τα οποία τείνουν να εξαφανιστούν (σε αντίθεση με τα υπόλοιπα «γαϊδούρια» που πολλαπλασιάζονται με μαγικό τρόπο). Η εταιρεία φυσικών καλλυντικών Kiehl’s σε συνεργασία με την Ορσαλία Παρθένη και τους Deux Hommes σχεδίασαν συλλεκτικά t-shirts αποκλειστικά για το σκοπό “Save the Donkey”. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των t-shirts θα προσφερθούν από την Kiehl’s στον Ελληνικό Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών (ΕΣΠΙ) για τη διάσωση και τη φροντίδα ταλαιπωρημένων και εγκαταλελειμμένων γαϊδουριών.

Τα t-shirts διατίθενται αποκλειστικά στο Kiehl’s shop-in-shop στο Ηondos Center Γλυφάδας (Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, τηλ 210-894-5608) στην τιμή των €15.





Αν θέλετε να ενημερωθείτε για περισσότερες ομάδες, οι οποίες υποστηρίζουν τα γαϊδούρια στην Ελλάδα, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες:

* www.corfu-donkeys.com στην Κέρκυρα,

* www.walkwithdonkeys.com στην Κρήτη (και το αντίστοιχο fanpage τους στο Facebook)

* www.agia-marina-donkeyrescue.com (και το αντίστοιχο fanpage τους στο Facebook)

Λίγα λόγια για την Kiehl’s

Η Kiehl’s ξεκίνησε από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης. 160 χρόνια μετά, η Kiehl’s αποτελεί μία εταιρεία με πολύ μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των φυσικών καλλυντικών. Η φιλοσοφία της επικεντρώνεται στη δημιουργία άριστων ποιοτικά προϊόντων και στην προσφορά κοινωνικού έργου. Τη μάρκα αγκαλιάζουν διεθνώς ονόματα όπως: ο Brad Pitt, η Julianne Moore, ο Jeff Koons, η Uma Thurman, η Charlize Theron κ.α, που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στις δράσεις της μάρκας υποστηρίζοντας το έργο της.

Aν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση της Kiehl’s, μπείτε στο Facebook και κάντε κλικ στο www.facebook.com/kiehlsingreece