Τι σχέση μπορεί να έχει η καταρροή της μύτης με την σπονδυλική στήλη και τον Τζόρτζ Κλούνεϊ;

Αν παρατηρήσετε ότι μόνο από το ένα ρουθούνι της μύτης σας τρέχει επίμονα άφθονο καθαρό υγρό – σαν νερό – θα πρέπει να επισκεφτείτε άμεσα έναν ωτορινολαρυγγολόγο, γιατί είναι πιθανό να μην πρόκειται για καταρροή λόγω συναχιού, αλλά για κάτι πιο σοβαρό που παραπέμπει σε πρόβλημα της σπονδυλικής στήλης.

Αυτό συνέβη και στον Τζόρτζ Κλούνεϊ ο οποίος μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “Rolling Stone” αναφέρθηκε σε αυτή την περιπέτεια υγείας του που τον έκανε ακόμη και να σκεφτεί την αυτοκτονία.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε τραυματισθεί κατά τα γυρίσματα της ταινίας «
Συριάνα» το 2005. Σε μια σκηνή έπεσε με δύναμη κάτω από την καρέκλα του και χτύπησε στο κεφάλι. Λίγο αργότερα η μύτη του άρχισε να τρέχει υγρό από τη σπονδυλική στήλη.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος την περίοδο που ήταν στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να κινηθεί εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη η σπονδυλική του στήλη είχε ανυπόφορους πονοκεφάλους για διάστημα 3 εβδομάδων περίπου. Η απόγνωσή του ήταν τέτοια που αναζητούσε τρόπους να δώσει τέλος στη ζωή του. Ακόμα και τώρα 6 χρόνια μετά το ατύχημα συνεχίζει να έχει πονοκεφάλους.