«στην dr.organic πιστεύουμε ότι ένα υγιές σώμα είναι η βάση για ένα υγιές πνεύμα…»



Πρόσφατα δοκίμασα κάποια καινούρια οικολογικά καλλυντικά και ενθουσιάστηκα. Ίσως να μην τα γνωρίζετε ακόμα, αλλά θα τα μάθετε σύντομα. Τα προϊόντα της εταιρείας φυσικών καλλυντικών Dr. Organic, που έχουν βραβευτεί από πολλά ξένα περιοδικά, επιτέλους ήρθαν στην Ελλάδα. Όπως ενημερώθηκα και από το site (www.drorganic.co.uk), τα προϊόντα αυτά βασίζονται σε βιο-ενεργά συστατικά διαλεγμένα από κάθε γωνιά της γης (π.χ. αλόη βέρα, μέλι μανούκα, έλαιο τεϊόδεντρου κλπ.). Και όταν λέμε βιο-ενεργά εννοούμε ότι είναι βιολογικά πιστοποιημένα, που διατηρούν όλες τις ιδιότητές τους μέσα στη σύνθεση.



Οι 7 σειρές περιποίησης της Dr. Organic βασίζονται σε 7 βιο-ενεργά συστατικά και περιποιούνται από την κορφή ως τα νύχια καλύπτοντας τις ανάγκες σας, όποιο τύπο δέρματος κι αν έχετε.



Τι χρειάζεται να ξέρετε: Τα προϊόντα Dr.organic δεν δοκιμάζονται σε ζώα, δεν περιέχουν παραβένες (paraben), sodium lauryl sulphate (SLS), αρωματικές ουσίες ή τεχνητά αρώματα. Επίσης, δεν χρησιμοποιούνται συστατικά ζωϊκής προέλευσης (με εξαίρεση ενεργά συστατικά, όπως το μέλι), ενώ αποφεύγεται η χρήση πετροχημικών (όπως η παραφίνη και το πετρέλαιο) και προτιμάται η χρήση φυτικών ελαίων και εκχυλισμάτων. Τέλος, δεν χρησιμοποιούνται γενετικά μεταλλαγμένοι ή τροποποιημένοι οργανισμοί για να διασφαλιστεί ότι όλα τα σκευάσματα είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά, ενώ μόνο όπου είναι απαραίτητο χρησιμοποιούνται συντηρητικά φυσικής προέλευσης μόνο της υψηλότερης ποιότητας για τη διασφάλιση της διάρκειας ζωής των προϊόντων.

Ειδικά για τα Χριστούγεννα, βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και το σετ προϊόντων περιποίησης προσώπου της σειράς με Βιολογικό Ρόδι – Κρέμα Ημέρας & Κρέμα Ματιών – με ειδική έκπτωση 10% και δώρο το Lip Balm με Βιολογικό Ρόδι, ένα εξαιρετικό δώρο για όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Kαλώς όρισες Dr. Organic!