Από το «La Vie en Rose» στο «Midnight in Paris», η γαλλίδα ηθοποιός κατακτά την άλλη όχθη του Ατλαντικού με την ομορφιά και το ταλέντο της. Μάλιστα, μετά τον ρόλο της ως Edith Piaf, είναι η δεύτερη ηθοποιός μετά τη Sophia Loren που κέρδισε Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού σε ξενόγλωσση ταινία.

Για το σώμα

Διατροφή & περιβάλλον
«Τα ευπαθή φρούτα ταξιδεύουν με αεροπλάνο, γεγονός που έχει αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Καταναλώνω, λοιπόν, ό,τι παράγεται και μεγαλώνει στην περιοχή μου, ώστε το περιβαλλοντικό μου αποτύπωμα να είναι όσο γίνεται μικρότερο.»

Γαλλική κουζίνα
«Οι Γάλλοι είναι γνωστοί για την αγάπη τους στο καλό φαγητό. Γι’ αυτό και μια ιδανική μέρα για μένα περιλαμβάνει ένα καλό μεσημεριανό γεύμα σε ένα μικρό εστιατόριο στο Marais και τελειώνει με ένα καλό δείπνο.»

Τα ρούχα
«Είμαι υπέρ του mix & match, του να συνδυάζω πράγματα. Μάλιστα, με κάθε στυλ που υιοθετώ νιώθω το ίδιο άνετα είτε φοράω κάτι ακριβό και κομψό είτε κάτι πιο ακραίο είτε κάτι rock ‘n’ roll.»

Χορός
«Ο σύντροφός μου είναι εξαιρετικός χορευτής. Όταν, λοιπόν, έχεις έναν παρτενέρ που σε κάνει να χορεύεις και ξέρεις πως ό,τι και να γίνει θα σε πιάσει, είναι μοναδικό.»

Για το μυαλό

Συμβουλή γονέων
«Οι γονείς μου πάντα μου έλεγαν πως αν θέλω κάτι στη ζωή μου, πρέπει να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να το αποκτήσω, αρκεί να μην πληγώσω κάποιον στην προσπάθειά μου αυτή.»

Μητρότητα
«Ξαφνικά κατάλαβα για ποιο λόγο βρισκόμαστε εδώ. Στη ζωή μου ένιωσα πολλές στιγμές έντονης χαράς και ικανοποίησης, όπως όταν δούλευα σε κάτι που μου άρεσε. Όμως, τα συναισθήματα αυτά εξαφανίζονταν μόλις οι στιγμές αυτές περνούσαν. Αντίθετα, με τη μητρότητα νιώθω μια αγνή ευτυχία που δεν τελειώνει ποτέ.»

Πολλή Δουλεία
«Μπορεί κάποιος να έχει ταλέντο, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να φτάσει μακριά, χρειάζεται και σκληρή δουλειά. Αυτοί που δουλεύουν με πάθος ανταμείβονται και το αποτέλεσμα τους επιστρέφει όσα έχουν προσφέρει.»

Μεγαλώνοντας
«Θέλω να κατακτήσω την απλότητα που εκπέμπει η Sophia Loren. Ξέρει πώς να είναι απλή με όλο τον κόσμο και αυτό την κάνει μια πραγματικά όμορφη γυναίκα.»