Πρόκειται για τη νέα τάση στην καλλυντική περιποίηση. Οι BB Creams έκαναν τεράστια επιτυχία στην ασιατική αγορά και μετά εξαπλώθηκε σε όλον τον κόσμο. Και δικαίως.



BB σημαίνει Blemish Balm. Η ιστορία της κρέμας αυτής ξεκινάει το 1950, όταν μία γερμανίδα δερματολόγος, η Dr. Christine Schrammek, είχε τη φαεινή ιδέα να συνθέσει μια κρέμα που θα βοηθούσε την επιδερμίδα των ασθενών της να επανέλθει από τις διάφορες επεμβάσεις και ταυτόχρονα να καλύπτει τα διάφορα σημάδια (ουλές, ακμή, κοκκινίλες, ερεθισμούς). Έτσι λοιπόν συνέθεσε ένα προϊόν με καταπραϋντικά, καλλυντικά και αναδομητικά στοιχεία, το οποίο είχε και χρώμα για να προσφέρει φυσική λάμψη.



Δυο από τις ΒΒ creams που ξεχώρισα και κυκλοφορούν ήδη στην Ελλάδα είναι η Νeovadiol Lumiere της Vichy που θα βρείτε στο φαρμακείο και η άλλη είναι η Μiracle Skin Perfector της Garnier που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών και τα σούπερ μάρκετ.

Η Neovadiol Lumiere είναι ιδανική για πιο ώριμες επιδερμίδες γιατί αποκαθιστά την πυκνότητα της επιδερμίδας, ανασχηματίζει τα ζυγωματικά και το περίγραμμα του προσώπου και ενισχύει τους ιστούς στήριξης ενώ παράλληλα δίνει μια φυσική λάμψη υγείας.



Η Μiracle Skin Perfector έχει αντηλιακό δείκτη 15, λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, χαρίζει ομοιόμορφη όψη και 24ωρη ενυδάτωση ενώ ταυτόχρονα καλύπτει όλες τις ατέλειες.



Αν λοιπόν αναζητάτε ένα προϊόν που να θεραπεύει, να περιποιείται και ταυτόχρονα να χαρίζει λαμπερή όψη υγείας, αξίζει να τις δοκιμάσετε. Η επιτυχία τους δεν είναι τυχαία.