Καλησπέρα, αν το κρέας το βγάλουμε από την κατάψυξη πόσες ώρες το αφήνουμε στη μαρίναδα;
ευχαριστώ
Φωτεινή

Θα πρέπει πρώτα να ξεπαγώσει και μετά να το βάλετε στη μαρινάδα. Μετά θα πρέπει να μείνει στη μαρινάδα ανάλογα με το είδος του. Το κρέας χρειάζεται να μείνει στη μαρινάδα για να μαλακώσει αλλά και να μείνει περισσότερες ώρες (ακόμα κι 1 24ωρο) δεν θα πάθει τίποτα. Για παράδειγμα το κοτόπουλο θα μαλακώσει σε περίπου 1 ώρα, το κυνήγι σε ένα 24ωρο, το μοσχάρι και το χοιρινό σε περίπου 4 με 5 ώρες.