Με την ευκαιρία της ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου η Β´ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας οργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Υγεία της Γυναίκας- Πρόληψη», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 μεταξύ 12.00- 19.00 στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου. Θα παρουσιαστούν οδηγίες που διασφαλίζουν την υγεία των γυναικών και πρωτοβουλίες που βοηθούν τις γυναίκες να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες υγείας χωρίς κόστος.

«Η πρόληψη αποτρέπει την εμφάνιση γυναικολογικών προβλημάτων», δήλωσε ο Διευθυντής της Β΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, Καθηγητής Γεώργιος Κρεατσάς. «Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι γυναίκες σχετικά με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και τις πρόσφατες ιατρικές οδηγίες με στόχο την επίτευξη της καλής υγείας που χρειάζονται».

Επίσης, με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αρεταίειο» θα προσφέρει δωρεάν σε ανασφάλιστες γυναίκες, γυναικολογική εξέταση καθώς και εξέταση κατά Παπανικολάου από το εξειδικευμένο προσωπικό της Β´ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών τη Τετάρτη και Πέμπτη 7- 8 Μαρτίου και ώρα 09.00-13.00.

Περισσότερες πληροφορίες: Τηλ: 210 7217835, 210 7286353, e-mail: geocre@aretaieio.uoa.gr., http://www.aretaieio-obgyn.com.