Μια εταιρεία που γρήγορα έγινε μία από τις αγαπημένες μου χάρη στα εξαιρετικά καλλυντικά της είναι η αγγλική Neal’s Yard Remedies, που επίσης δίνει δώρο σε 10 τυχερές αναγνώστριες έναν ορό (serum) για το βράδυ, τον καταπληκτικό Beauty Sleep Concentrate. Από τότε που το χρησιμοποιώ βλέπω μεγάλη βελτίωση, τόσο στο δέρμα μου όσο και στον ύπνο μου. Η Neal’s Yard Remedies λοιπόν προσφέρει επιπλέον δώρα. Σημειώστε την ημερομηνία: Το Σάββατο 7 Απριλίου, από τις 12 έως τις 6 μ.μ., στο showroom της Neal’s Yard Remedies στο Χαλάνδρι (Αγ. Βαρβάρας 57), μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν μία περιποίηση λάμψης και ενυδάτωσης με τα πιστοποιημένα οργανικά προϊόντα της εταιρείας με άγριο τριαντάφυλλο. Παράλληλα, οι ειδικοί θα φροντίσουν για τη χαλάρωσή σας με ένα δωρεάν back massage και θα σας δώσουν συμβουλές αποτοξίνωσης και αδυνατίσματος, έτσι ώστε να προετοιμαστείτε για τις πασχαλινές διακοπές … οργανικά και με την καλύτερη δυνατή διάθεση. Μην το χάσετε!

Aλλά το ωραίο της υπόθεσης δε σταματά εδώ. Κατά τη διάρκεια του Happy Day, κερδίζετε έκπτωση -20% για τα βιολογικά πιστοποιημένα καλλυντικά της Neal’s Yard Remedies.

Υ.Γ. Το άλλο καλό της υπόθεσης είναι ότι η Neal’s Yard Remedies διεθέτει ένα τέλειο site (www.organicbeauty.gr) αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα, για να κάνετε τις αγορές σας χωρίς κόπο και χρόνο.