Θυμάστε που πριν από λίγες εβδομάδες είχα στην γαλάζια βιοτεχνολογία που πρώτη η Biotherm μελέτησε, ανέπτυξε και εισήγαγε σε προϊόντα περιποίησης;

(Παράδειγμα: Χάρη στην ανακάλυψη του θαλάσσιου μικροοργανισμού Vitreoscilla filiformis που θρέφει την επιδερμίδα, δημιουργήθηκε ο ενυδατικός ορός νύχτας Aquasource Nuit ενώ το θαλασσινό νερό και τα αρνητικά ιόντα εμπλουτίζουν το αναζωογονητικό άρωμα Eau Oceane).



Η Laminaria ochroleuca, είναι ένα άλλο θαλάσσιο εκχύλισμα που ήταν άγνωστο ως τώρα, το οποίο προέρχεται από μία μακροάλγη της Κέλτικης θάλασσας. Η μακροάλγη αυτή, έχει την ικανότητα να γίνεται σταθερή και άκαμπτη μέσα σε δευτερόλεπτα, ώστε να αντέχει σε πολύ υψηλή υδροδυναμική καταπόνηση, χάρη στην υδροστατική πίεση που δημιουργείται μέσα στα κύτταρά της. Με άλλα λόγια έχει σπάνιες συσφικτικές ιδιότητες.



Αυτό το εκχύλισμα λοιπόν εισάγεται στην κρέμα Firm Corrector της Biotherm που επαναδιαμορφώνει τη σιλουέτα, και κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό, πιο ελαστικό, πιο τονωμένο. Και το καλύτερο απ’ όλα, είναι ότι το πετυχαίνει μέσα σε 10 μόνο μέρες, σύμφωνα με τα επίσημα τεστ αξιολόγησης.